Ana sayfa Sosyal Medya Hem Sibel Taşçıoğlu hem de Kızılcık Şerbeti gündemi alt üst etti!

Hem Sibel Taşçıoğlu hem de Kızılcık Şerbeti gündemi alt üst etti!

tarafından ker_def

Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin ilk sezonunda yaşanan ve hikayenin bir anda izleyicileri şoke etmesi ile sağlanan yüksek reyting artışı bir kez daha yaşandı.

İkinci sezonda başarılı hikayesi ile yoluna devam eden dizinin yayınlanan 43. bölümüne Pembe karakterini canlandıran Sibel Taşçıoğlu damgasını vurdu. Dizide Abdullah ile Alev karakterlerinin aşkını ilat etmesinin ardından Pembe karakterinin yaşadığı derin üzüntü ve bunalım hali sosyal medyada çok ilgi gördü.

Sibel Taşçıoğlu’nun karakterin yaşadığı derin hayal kırıklığını canlandırırken sergilediği performansı izleyicileri bir hayli şaşırttı. Sosyal medyada Sibel Taşçıoğlu ile ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı ve izleyiciler de övgü dolu yorumlarda bulundu.

Show TV’nin yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği dizinin başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı paylaşıyor.

“Kızılcık Şerbeti”nin önceki akşam yayınlanan 43. bölümünde Abdullah ve Alev’in aşklarını ilan etmeleri Türkiye’yi ekrana kilitledi. Dizi reyting sıralamasında üç kategoride birinciliği göğüsledi.

AB ve ABC1 kategorilerinde müthiş bir reyting sıçraması yaşayan dizi, en güçlü rakibi Yalı Çapkını’nı uzun bir aradan sonra tüm kişiler kategorisinde de geçerek birincilikleri elde etti.

Daha önce AB ve ABC1 kategorilerinde Cuma akşamlarının birinciliğini elde eden dizi, 43. bölümü ile bu sefer tüm kişiler kategorisinde de rakibinin önüne geçmeyi başardı.

Kızılcık Şerbeti etiketi dünya gündeminde 3 saat 40 dakika TT listesinde kaldı.

Sosyal medyayı adeta sallayan dizi ile ilgili sosyal medyada çok büyük bir etkileşim yaşandı.

Alev ve Nilay etiketleri ile 11 saat, Rüzgar 5 saat, Kıvılcım, Pembe ve Doğa ise 4 saat twitter olan ismini X olarak değiştiren platformda TT listesinde yer alarak rekor beğeni ve yorum sayısına ulaştı.

Büyük beğeni toplayan bölümde, izleyenler oyuncuların performanslarına övgüler yağdırdılar.