Ana sayfa Dizi Haberleri Yuvamdaki Düşman’da herkes o kadını merak ediyor!

Yuvamdaki Düşman’da herkes o kadını merak ediyor!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Show TV’nin yeni başlayan dizisi Yuvamdaki Düşman dün akşam 5. bölümüyle ekranlara geldi.

Başrollerini Ece Ceşmioğlu, Pamir Pekin ve Aslı Tandoğan’ın paylaştığı dizide herkesin merak ettiği tek bir konu var: Polislere ifade veren kadın…

İzleyenlerin yüzünü hiç görmediği bu kadının, kimliğiyle ilgili bir ipucu da verilmeyince bu konu oldukça gizem yarattı.

Çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gözünü diktiği varlıklı ve mutlu bir ailenin hikayesini anlatan dizide beş bölümdür en çok konuşulan konu bu oldu.

Sosyal medyada da birçok tahminin yapıldığı ifade veren kadın kimliği çok fazla merak ediliyor.

İzleyicilerin bazıları bu kişinin Ceren’in ta kendisi olduğunu düşünürken; bazıları da polislerin Prenses dedikleri kadının iyi biri olması gerektiğini bu yüzden bu kadının Yasemin olabileceğini düşünüyor.

Tahminlerin genellikle bu iki kişide yoğunlaştığı kadın için bu Selin’in yardımcısı olan kadın diyenler de yok değil…

Kadının ses tonu da izleyicileri biraz ürkütürken; “Bu nasıl sestir ya arkamda sanki!” gibi yorumların yapılmasına da sebep oldu.

Bu kadının kim olduğu konusunun daha çok konuşulacağı dizide önümüzdeki bölümlerde neler olacağını hep birlikte göreceğiz…