Ana sayfa Dizi Fragmanları Yüzleşme 4. Bölüm Final Fragmanı İzle! Masal’ın kimliği ortaya çıkacak mı?

Yüzleşme 4. Bölüm Final Fragmanı İzle! Masal’ın kimliği ortaya çıkacak mı?

tarafından ker_def

Yüzleşme dizisi Kanal D ekranında izleyicilerle 3 hafta önce buluşmuştu. Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi önemli isimlerin başrollerinde yer aldığı dizinin 3 haftalık reyting performansı beklentilerin çok altında kaldı. Kanal D, dizisinin final yapmasına karar verdi. Yüzleşme dizisi 26 Mart Salı akşamı ekrana gelecek 4. Bölümüyle ekran ömrünü tamamlayacak.

Dizi dünyasında tutunmak oldukça zor. Yüzleşme dizisi de Salı günü gibi zor bir günde ekrana tutunmayı başaramadı. Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı hikayesine karşın Yüzleşme dizisi 4. bölümüyle veda edecek. Peki Masal’ın gerçek kimliği ortaya çıkacak mı? Videodan final bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Haberimizin devamında ise diğer detayları bulabilirsiniz.

Masal’ın Gonca olduğunun öğrenilmesi artık kaçınılmaz bir sona doğru yaklaşır. Savcı, 15 yıl önce kaybolan Gonca’nın dosyasını tekrar açmaya karar verir. Fikret, Gonca’yı bulmak için Songül’den destek ister fakat karşılık bulamaz. Zira Songül, Gonca’nın yıllar önce öldüğünü düşünmektedir. Fikret ise Songül’e serzenişte bulunur. Savcı olayları ve delilleri derinlemesine inceler. Masal’ın, Ufuk’un öldürüldüğü gece çekilen fotoğrafı Savcı’nın eline geçince olayların rengi fazlasıyla değişir. Kalender Kasabası’nda gizli kalan tüm sırlar aydınlanırken Masal, Gonca olduğunu saklayabilecek mi?

Yüzleşme final bölümüyle 26 Mart Salı 19.45’te Kanal D’de!