Ana sayfa Dizi Haberleri Yüzleşme dizisinde sır perdesi aralandı! Yıllar önce Gonca’ya neler oldu?

Yüzleşme dizisinde sır perdesi aralandı! Yıllar önce Gonca’ya neler oldu?

tarafından ker_def

Kanal D’nin büyük iddia ile yayına sürdüğü Yüzleşme dizisinde ilk 2 bölümün reyting sonuçları tatmin edici değildi. Kanal, dizinin arkasında duruyor ama nereye kadar gideceği belirsiz. Yüzleşme dizisinin 3. bölümü 19 Mart Salı akşamı izleyicilerle buluştu. Dizide Hande Doğandemir’in canlandırdığı Masal karakteri aslında Gonca… Peki yıllar önce Gonca’nın başına ne gelmişti? 3. Bölümünde Gonca’nın başına gelenlerde sır perdesi aralanıyor!

Fikret’in 15 yıl önce kaybolan kızı Gonca’nın başına gelenler hakkında gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Yüzleşme dizisinin 3. bölümünde dikkat çeken bir sahne vardı. Bu sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

Halil’in oğlu Tunç, Ufuk ve Kenan, bir gece Ömer’i bekleyen Gonca’yı kaçırır. Gonca kaçmak isterken Tunç tarafından vurulur. Halil’in de bildiği bu olayın üstü kapatılır ve Kalender Kasabası’nda yıllarca üstü örtülü bu sır Masal’ın kasabaya gelişiyle aydınlığa çıkmaya başlar. İşte yıllardır merak edilen ve Fikret’in 15 yıldır kaybolduğunu, hatta öldü zannettiği kızı Gonca’nın  başına gelenler!

Kadrosunda; Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu, Engin Öztürk gibi isimlerin yer aldığı yüzleşme dizisi 26 Mart Salı akşamı 4. bölümüyle ekrandaki yerini alacak.