Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Haluk Levent, Yeni Zelanda’daki cami saldırısında ölenlerin ailelerine büyük destek!

Haluk Levent, Yeni Zelanda’daki cami saldırısında ölenlerin ailelerine büyük destek!

tarafından zk zk

Geçtiğimiz günlerde tüm dünyayı sarsan Yeni Zelanda’daki katliamda yaşananlardan sonra Haluk Levent’ten anlamlı destek geldi.

Türk rock müziğinin sevilen ismi Haluk Levent, Çanakkale konserinin tüm gelirini Yeni Zelanda’daki cami saldırılarında hayatını kaybedenlerin ailelerine bağışladı.

Müzik yaşamında 25 yılı geride bırakan Haluk Levent, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104’üncü yıldönümü etkinlikleri kapsamında konser verdi.

Daha önce Batman’da yaşanan terör saldırısında 8 askerimizin şehit olması üzerine Antalya konserinin tüm sanatçı gelirini şehit ailelerine bağışlayan Levent, bu kez de Çanakkale konserinin sanatçı gelirini Yeni Zelanda’daki cami saldırılarında hayatını kaybedenlerin ailelerine bağışladı.

ABD’de Yeni Zelanda’da hayatını kaybeden müslümanların yakınları için yardım kampanyası başlatıldığını belirten Haluk Levent, “Yeni Zelanda’da terörist faaliyetinde hayatını kaybeden Müslümanlar için yardım toplanıyor. ‘Niye bizim Çanakkale konserimizin gelirini vermiyoruz?’ dedik. Konserlerimizin yapımcısıyla görüştük. Yeni Zelanda’nın aslında bir anlamı da var. Yeni Zelanda ile burası arasında yıllardan beri bir köprü oluşmuş” dedi. (Milliyet)