Ana sayfa Dizi Haberleri Yüzleşme dizisinden gözyaşlarına boğan sahne…

Yüzleşme dizisinden gözyaşlarına boğan sahne…

tarafından zk zk

İkinci bölümü bu akşam yayınlanacak ‘Yüzleşme’ dizisinin geçen haftaki ilk bölümünde yayınlanan baba kızın karşılaşma sahnesi izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Fikret’in (Uğur Yücel), 15 yıl önce kaybolup Masal (Hande Doğandemir) olarak dönen kızını kokusundan tanıyıp fenalaşarak yere yığıldığı, Can Gox’un şarkısı eşliğinde yayınlanan o sahne büyük beğeni topladı ve sosyal medyada ‘Dizi tarihine geçti’ şeklinde övgüler aldı.

Hayyam ve Can Gox ile Yüzleşme!

”Dal goncayı bir sabah açılmış buldu,

Gül melteme bir masal deyip savruldu” dizeleriyle başlayan şarkının sözleri adeta Gonca’nın Masal’a dönüşme hikâyesiyle başlayan Yüzleşme dizisi için yazılmış! dedirtti. Yaklaşık 900 sene önce yaşayan Ömer Hayyam’ın yazdığı dizeleri Can Gox’un Erdem Tarabus ile birlikte altı yıl önce besteleyip yorumlayarak yayınladığı şarkı, Yüzleşme’nin o sahnesi ile yeniden hayat buldu. Şarkı, dijital müzik platformlarında son haftanın en çok dinlenen ve konuşulan müzik eserlerinden birisi oldu.

Yüzleşme dizisinden gözyaşlarına boğan sahne... 7

Kanal D’nin; yapımı T Company, yapımcılığı Bülent Turgut’a ait dizisi Yüzleşme’nin merakla beklenen ikinci bölümü bu akşam ekrana geliyor. Senaryosunu Altuğ Küçük’ün İsa Yıldız ve Pelin Karamehmetoğlu ile birlikte yazdığı diziyi Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel yönetiyor.

Yüzleşme’nin usta ve genç oyuncuları buluşturan kadrosunda Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zeynep Eronat, Mesut Akusta, Şerif Sezer, Macit Koper, Durul Bazan, Gülsim Ali, Derda Yasir Yenal, Gözde Çığacı, Müfit Kayacan ve Yeşim Gül yer alıyor.

Yüzleşme, yeni bölümüyle bu akşam saat 19.45’te Kanal D’de!