Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul 23. bölümden 2. fragman; Nedim ve Cenk kavga ediyor!

Zalim İstanbul 23. bölümden 2. fragman; Nedim ve Cenk kavga ediyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinin 16 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 23. yeni bölümünden ikinci fragman paylaşıldı.Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz. Nedim ve Cenk arasındaki gerilim kavgaya dönüşüyor. Nedim ve Cenk karşı karşıya geliyor. Şeniz ise büyük bir panik yaşıyor. Ceren için eğlenceli başlayan balayı ise, en büyük kabusu ile son bulur.

Nedim ve Ceren’i karşılarında gören Cenk ve Cemre şok olur. Dördü aynı mekânda sessizlik anlarında bile patlamaya hazır bomba gibidir. Nedim ve Cemre için dayanılması güç bir eziyete dönen bu tatil, Cenk’in bardağındaki son damla olur. Ceren için eğlenceli başlayan balayı ise, en büyük kabusu ile son bulur.

Nedim ve Cemre için dayanılması güç bir eziyete dönen balayı, Cenk’in bardağındaki son damla olur! Zalim İstanbul yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’da Kanal D’de! Tüm resimler

Agah durumdan haberdar olduğunda ise, Şeniz’e patlar. Şeniz, Agah’ın yönünü Seher’e çevirecek kılıfı hazırlamıştır. Seher’i ince ince işleyen Şeniz, Agah’ın Seher’e kızının gerçek yüzünü göstermesini sağlar.

Şeniz planının kusursuz işlediğinden emin ilerlerken, hiç beklemediği anda kendi bombası ellerinde patlayacaktır

Zalim İstanbul yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’de Kanal D’de!