Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizi setinde bir ilk yaşandı!

Zalim İstanbul dizi setinde bir ilk yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 36 bölümü yayınlanan Zalim İstanbul dizisi, 2 aylık aradan sonra 8 Haziran Pazartesi günü yeniden izleyicisi ile buluşacak. 37. bölümün yarım kalan sahneleri tamamlandı ve izleyicilerle buluşmak için de az bir zaman kaldı.

Zalim İstanbul hayranları dizilerini çok özlediklerini sosyal medyadan yaptıkları yorumlarla dile getiriyor.Diziye yönelik eleştiri dalgası, koronavirüsün de etkisiyle geri dönüş sevincine döndü.Ancak Fikret Kuşkan bu sefer çekimlerde yer almadı.Sağlık sorunları nedeniyle sete çıkamayacağını, doktor raporu bulunduğunu belirten Fikret Kuşkan, önce yaşamak zorunda olduğunu hatırlatan bir mesaj paylaştı.

Fikret Kuşkan’ın eksik olduğu sette ise sağlık önlemleri konusunda en üst düzeyde tedbirler alındı. Sosyal mesafe ve maske kullanımının zorunlu tutulduğu setten ilk fotoğraflar geldi. Milliyet’in haberine göre, corona tedbirleri aksatılmadan uygulanıyor.

Zalim İstanbul dizi setinde bir ilk yaşandı! 8

Hem set çalışanları hem de oyuncular sosyal mesafe kuralına uyuyor. Hastanelerde kullanılan ekipmanlar kuruldu. Ekibe ilk kez katılanlar için sağlık taraması yapıldı.

Set çalışanları ve oyuncuların kan örnekleri alındı, ayrıca akciğer filmleri çekildi. Böyle bir olay bir dizi setinde ilk kez yaşanmış oldu.

Herkesin ateşi de düzenli olarak ölçülüyor. Maske takmak da zorunlu…

Zalim İstanbul dizi setinde bir ilk yaşandı! 9

Kapalı ortamlardaki çekimlerde kalabalık oyuncu grubu olmaması adına senaryoda düzenlemeler yapıldı. Yakın plan sahneleri azaltıldı. Klimalar kapalı ortamda kullanılmadı.

Zalim İstanbul setinden gelen bu haberler dizi setinde korona önlemlerinin ne kadar sıkı tutulduğunu da göstermiş oldu.