Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul dizisinde gizli sırlar açığa çıkıyor!

Zalim İstanbul dizisinde gizli sırlar açığa çıkıyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisi yeniden izleyicileri ile buluşuyor. 2 aylık aranın ardından çekimlerin yeniden başladığı dizinin yarım kalan 37. bölümü tamamlandı. Dizide Fikret Kuşkan, yeniden başlayan çekimlere sağlık nedenleriyle katılmayınca Agah bey karakteri kalp krizi geçirerek ölecek. Bahar Şahin’in canlandırdığı Ceren karakteri ise son 4 bölümün en çok konuşulacak ismi olacak.

Zalim İstanbul dizisinin 37. Bölümü 8 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.15’te ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüleri videoda bulabilirsiniz. Ceren, köşkteki gizli sırları ortaya dökmek için her şeyi yapıyor!

Ceren’in karşısına geçip Cemre’yi sevdiğini söyleyen Cenk büyük bir savaşın başlamasına neden olur Çünkü Cemre, köşkteki büyük sırrı ortaya çıkarmak için elinden geleni yapacaktır. Nedim, Damla ve Cenk öğrendikleri gerçek karşısında ne yapacak?

Zalim İstanbul hayranları merak ve heyecan ile yeni bölümleri bekliyor.Dizinin 40. bölümle birlikte final yapması bekleniyor.