Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 7 Haziran Pazar 108. Bölüm Fragmanı İzle

Aşk Bir Rüya 7 Haziran Pazar 108. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya – Thapki Pyaar Ki 7 Haziran Pazar tarihli 108. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin bu bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor…

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında… Peki dizinin son yayınlanan 107. bölümünde neler yaşanmıştı? Yeniden hatırlayalım….Thapki Koşi’nin bir iş çevirdiğini anlar ve onu izlemeye başlar. Koşi ise bir anda tavır değiştirir ve herkese iyi davranır. Koşi’nin gerçek amacı ne?

Thapki Koşi’nin eşiyle olan konuşmalarını duyar. Onların Bihan’ı arama amaçlarının başka olduğunu duyan Thapki gerçek niyetlerini öğrenmek için iki ailenin de aynı evde yaşaması gerektiğini düşünür. Vasu buna karşı çıksa da kabul etmek zorunda kalır.

Bu durumu fırsat bilen Koşi her anı Pandey ailesine zehir etmek için elinden geleni yapar. Vasu Koşi’nin yanına gider ve ailesine zarar vermemesi için yalvarır. Thapki onların yanına gelir ve gerçek kayınvalidesine karşı Vasu’un yanında olacağını söyler. Thapki’ye karşı tavır değiştiren Koşi artık onları üzmeyeceğini söyler. Koşi bu söylediklerinde samimi mi?

Dizinin genel hikayesi:
Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh
Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat
Tür: Dram , Romantik
Yapımı: 2015 – Hindistan