Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinin adı değişti, artık Zalim Şeniz olarak anılacak!

Zalim İstanbul dizisinin adı değişti, artık Zalim Şeniz olarak anılacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Mine Tugay’ın Şeniz karakterine hayat verdiği Zalim İstanbul dizisindeki zalimlikleri bitmek bilmiyor.Televizyon tarihimizin en sinsi ve en kötü karakterlerinden birisi Şeniz Karaçay… Onun için oğlu Cenk ve itibarı her şeyden önce geliyor… Zalimlik yapmakta da hiç geri durmaz… Mine Tugay’ın başarıyla canlandırdığı ve büyük takdir aldığı bu rolün akıllarda kalıcı olacağı da şimdiden belli.

Şeniz Karaçay karakterinin karakterin oluşturulması sürecinde savunulabilecek yönleri var gibi gözüküyordu, ancak 21 bölümü geride bırakan yapımda kötü bir karakter olarak dizi tarihimize geçmiş oldu.

Şeniz Karaçay, izleyicilere şu cümlelerle tanıtılmıştı: “Agah Bey’in biricik eşi; ailenin sosyetedeki yerini konumlayan, aile içi dinamikleri yöneten donimant bir anne. Hayır işleriyle ailenin prestijini güçlendirmeyi sever çünkü Şeniz için prestij her şeyden önemlidir. Prestijden sonra ise, biricik oğlu, prensi Cenk gelir. Kızı ve kocası, bu ikisinden sonra gelir. Bu yüzden, bir anne olarak yaşadığı en korkunç trajedide bile her iki göz bebeğini, ‘’prestijlerini ve şımarık prensini’’ korumak için hayatının en ağır sırrını omuzlarında dev bir yük gibi taşır.”

Ancak Şeniz karakterinin geldiği nokta artık bambaşka… 22. bölüm fragmanında Ceren’ın bebeğini kaybetme ihtimali izleyicileri çıldırttı. Bunun Şeniz’in bir zalimliği olarak gören izleyiciler dizinin adının da artık Zalim İstanbul değil, Zalim Şeniz olarak akıllarda kalacağını belirten yorumlarda bulunmakta.

Şeniz, torununu anne karnında öldürmüş olabilir mi? Bu sorunun yanıtı 22. bölümde ortaya çıkacak.

Zalim İstanbul 22. bölüm fragmanı:

İzleyici yorumları bir hayli öfke dolu…

“Şeniz sen zalimsin, torunun be o senin torunun.”

“Dizinin adı Zalim Şeniz olmalıydı.”

“Gerçekten çok saçma oldu, niye hep Ceren’e bir şey oluyor. Şu Şeniz’in oyunları niye ortaya çıkmıyor.”

“Senarist nereye bağlayacak merak ediyorum.”

“Bebek ölmesin bu olmaz. Ceren’e çok üzüldüm.”

“Şeniz küçücük canı alacak kadar kötü bir kadın. İnsan küçücük cana nasıl kıyar? Hele ki o masum biriyse.”

Zalim İstanbul 22.bölümde Ceren bebeğini mi kaybedecek, yoksa erken doğum mu olacak izleyici merakta…

Ama Şeniz çoktan kötü babaanne damgasını yedi.