Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul finale giderken en büyük eleştiri kime yapıldı?

Zalim İstanbul finale giderken en büyük eleştiri kime yapıldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisi 22 Haziran Pazartesi günü 39.final bölümü ile ekranlara veda ediyor. Dizinin pandemi sonrasında yeniden ekrana dönüşünü hayranları büyük bir sevinç ile karşılamıştı. 37. bölümün ardından 38. bölüm de yayınlandı. Ceren ve Şeniz karakterlerinin köşkün terasından yere çakılması dikkat çekti. İddialara göre her iki karakter de ölüyor. Ama bu iddianın doğru olup olmadığını 39.bölümde göreceğiz.

Bahar Şahin’in başarılı oyunculuğu yine büyük takdir aldı. Mine Tugay, her zamanki gibi etkileyiciydi… Dizinin senaryosuna yönelik pandemi öncesinde var olan tepki dalgası, şimdilerde yine yükseldi. Bir izleyicinin şu eleştirisine birçok kişi de destek verdi… “Senarist diziyi katletti. Hiçbir ilişkiyi doğru düzgün izleyemedik. Ceren – Cenk, Nedim – Cemre, Damla – Civan bunlardan öyle güzel senaryo çıkardı ki, ama siz hepsini harcadınız, aferim.”

Zalim İstanbul, finale giderken bile izleyiciler ne senaryodan ne da final yapıyor olmasından memnun. Dizinin senaryosu bu şekilde gelişmeseydi, izleyicilerin belirttiği gibi hep kötü ve olumsuz konular öne çıkmasaydı, karakterler arasında doğru ilişkiler ve sonuçlar oluşsaydı belki de reytingler çok düşmeyecek, Zalim İstanbul final yapmak durumunda kalmayacaktı.

Dizinin birçok izleyicisi senaryo yüzünden Zalim İstanbul’un bu duruma düştüğünü belirtiyor. Oyunculuk performansları bakımından ise dizi oldukça iyiydi. Teknik ekibin özverisi ekrana yansımıştı. Ancak izleyicilerin bir türlü senaryodan memnun olmaması, birçok kişinin yarı yolda diziyi bırakmaları sonucunu doğurdu.

Zalim İstanbul 22 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan 39.bölümü ile final yapacak. Artık dizinin yurt dışı satışlarına odaklanmak ve Türkiye’ye iyi gelirler getirmesini ummak kalıyor.