Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı bir gerçeği ortaya döktü; Kerem Bürsin ve Hande Erçel tuttu!

Sen Çal Kapımı bir gerçeği ortaya döktü; Kerem Bürsin ve Hande Erçel tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı başarılı oldu; hikaye klişe de olsa Hande Erçel ve Kerem Bürsin sevildi! Fox TV’nin yaz dizilerinden Sen Çal Kapımı, hayallerini çalan adama bir genç kızın aşık olma hikayesini anlatıyor. Sen Çal Kapımı, 1 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00’da Fox TV’de başlıyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolündeki diziden yeni görüntüler de gelmeye devam ediyor.

Sosyal medyanın dizilerin reytingleriyle ilgili büyük bir etki yapmadığı artık biliniyor. Ancak genel izlemini yansıtması bakımından izleyici yorumları önemli sonuçlar çıkartılmasını sağlıyor. Sel Çal Kapımı, sıcak bir yaz dizisi. Klişe bir konuya sahip ve izleyicileri çok da düşündürmeyen bir yapım. Eğlenip geçilecek bir yapım. Bölüm sonrasında herhangi bir şeye kafa yormanıza gerek yok. Eğlenin yeter… İşte sosyal medyada yapılan yorumlarda da birçok izleyici kafasını dinlendirmek için yaz dizilerini sabırsızlıkla beklediğini belirten yorumlar yapıyor.

Ne kadar klişe olsa da ne kadar bilindik konular tekrarlansa da izleyiciler hep derinlikli karakterleri ekranda görmek istemiyor. Hatta Hande Erçel’in Müjde karakteri ile müthiş bir iş başardığı Halka dizisi buna örnek. Son yılların en başarılı dizisinin reyting nedeniyle erken final yaptığını, dijitale dönüştürüleceği iddialarının da boş çıktığını gördük.

Sen Çal Kapımı dizisi tam bir yazlık, sıcacık yapım olarak gören izleyiciler sabırsızlıkla 1 Temmuz’daki ilk bölümü bekliyor. Her ne kadar klişe olsa da izleyicilerin birçok aslında tam olarak da bunu istiyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin 1.bölümünden 2. fragman da beğeni topladı. Kerem Bürsin ve Hande Erçel, çok iyi bir uyum yakaladı. Enerjileri tuttu, dizinin de tutmaması için bir sebep görünmüyor.

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder.