Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul hayranlarının gözü aydın, beklenen haber geldi!

Zalim İstanbul hayranlarının gözü aydın, beklenen haber geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinin 31.bölümü 17 Şubat Pazartesi akşamı ekrandaki yerini aldı.Dizide Cenk ile Cemre’nin boşanması ise izleyenlerin haftalardır beklediği sevindirici gelişme oldu.

Sera Kutlubey’in canlandırdığı Cemre ile Ozan Dolunay’ın canlandırdığı Cenk’in ayrılığına en çok da Nedim’i tutanlar sevindi. Berker Güven’in canlandırdığı Nedim ile Cemre’nin aşk yaşamasını arzu eden Zalim İstanbul hayranları bu boşanma ile birlikte umutlanmaya başladı.

Sosyal medya üzerinden senaristlere mesaj yollayan Zalim İstanbul izleyicileri, “Senarist şu Ceren ile Nedim’i bir sal artık. Düzgün bir rol yaz azıcık mutlu olsunlar” diyerek dikkat çektiler.

Tabii ki senaryonun nasıl ilerleyeceği bilinmez. Ceren ve Nedim’in durumları da karışık, ancak sosyal medyaya düşen yorumlarda izleyiciler için Nedim ile Cemre’nin aşkının diziye renk katacağı yorumları var. Tabii Ceren karakterini destekleyenler ise farklı düşünüyor…

Birçok izleyici daha şimdiden dizinin nasıl ilerleyeceğini, sonunun nasıl biteceğini bilemediklerini, tahmin bile edemediklerini bunu da çok merak ettiklerini ifade ediyorlar.