Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul yeni bölümde Nedim, Şeniz’i boğmaya çalışıyor!

Zalim İstanbul yeni bölümde Nedim, Şeniz’i boğmaya çalışıyor!

tarafından zk zk

Zalim İstanbul 7. bölümde Nedim, Şeniz’in yaptıklarından sonra onun boğazına yapışacak.

Ceren ise Şeniz’in büyük oyununa geliyor!

Ceren’in hamile olduğunu öğrenen Şeniz bu durumdan kurtulmak için plan yapar. Ceren’in bayılmasından mütevellit kurduğu planları devreye sokar. Ceren bebeğinin öldüğünü düşünür ve yıkılır. Şeniz ise amacına ulaşmıştır.

Öte yandan Cemre ve Cenk arasındaki bağ da birlikte sakladıkları sır yüzünden giderek kuvvetlenir. Cemre, Cenk’e destek olmaya çalışır. Suçun onda değil, onu bu kirli oyuna alet eden annesinde olduğunu söyler. Agah ve Seher ise çocuklarının arasında gelişen bu ani durum değişikliğinin farkındadır.

Zalim İstanbul yeni bölümde Nedim, Şeniz'i boğmaya çalışıyor! 7

Agah bunun sebebini öğrenmeye kararlıdır. Zira Nedim’e iyi gelen Cemre’nin Cenk yüzünden ellerinden kayıp gitmesini istemez. Bu yüzden de ani bir baskın yaparak aralarındaki bilmeceyi çözebileceğini düşünür. Seher ile birlikte çocukların yanına giderler.

Nedim ise kendinden beklenmeyecek bir şekilde Şeniz’in boğazına yapışır. Şeniz neye uğradığına şaşırır.

Cemre ve Cenk arasındaki sırrı Agah öğrenecek mi?

Zalim İstanbul yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 19.45’te Kanal D’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Cenk’in itirafıyla Agah, öfkeden deliye dönüyor! Cenk’in silahla giriştiği yüzleşme Cemre’ye hayatının korkusunu yaşatır. Agah’ın isteği Seher’i çileden çıkarsa da çaresizliği karşısında acıma duygusuyla kavrulur. Cenk ve Cemre gerilimi gelen itirafla daha da artar.

Agah, öfkeden deliye dönmüş Şeniz’den bir cevap beklerken gözünü karartır ve baba oğul tehlikeli bir karşılaşma yaşar. Karaçay köşkü Cenk’in, Cemre’ye itirafından sonra yaşanacak ağır yüzleşmelere sahne olacaktır.