Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’daki Ceren karakteri yüzünden Bahar Şahin sokakta şiddet gördü!

Zalim İstanbul’daki Ceren karakteri yüzünden Bahar Şahin sokakta şiddet gördü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinde Ceren Yılmaz’ın bebeğini kaybettiği anlarda yaşadıkları izleyicileri farklı duygulara sürüklendi. Bahar Şahin’in başarılı oyunculuğu ile taçlandırdığı bu sahne sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Dizinin takipçileri gözyaşı döktüklerini, Bahar Şahin’in de oynamadığını adeta sahneyi yaşadığını belirten ifadeler kullandı.

Kanal D’de yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’da “Zalim İstanbul” dizisinde canlandırdığı Ceren rolüyle adından söz ettiren Bahar Şahin’in açıklamalarına yer verildi. Zalim İstanbul’un son bölümünde bebeğini kaybettiği sahnelerle herkesi gözyaşlarına boğan Bahar Şahin, çekimler sırasında çok acı çektiğini itiraf etti. Dizinin 22. bölümündeki o anları videodan izleyebilirsiniz. Bahar Şahin ayrıca bir itirafta da bulundu.

Şahin, “Ben çok acı çektim oynarken. Bahar’a kaydığım oldu, çünkü bebeklere çok bağlıyımdır.Kendim ağlayıp sahneden çıktığımda, hocam gelip sakin ol role geçiyoruz diyerek destekledi. Çok acı çektim oynarken, umarım bunu da yansıtabilmişimdir. Yansıttıysam da ne mutlu bana” açıklamasında bulundu.

SOKAKTA ŞİDDET GÖRDÜ

Zalim İstanbul’un kötü kadını Ceren Yılmaz’a hayat verdiği için sokakta şiddet gördüğünü de itiraf eden ünlü oyuncu, artık buna alışmaya başladığını belirtti.

Kariyerinde ilk kez sivri ve dik başlı bir karaktere hayat veren Bahar Şahin, “Gözü kara bir karakteri oynuyorum. O yüzden alışık değildim aldığım tepkilere, çok da üzülüyordum dışarıda gördüğüm şiddete. Ama şimdi şimdi geçiyor gibi, yavaş yavaş geçiyor. Böyle bir fırsat geçmemişti daha önce elime, şimdi geçti. Benim de tek isteğim bu fırsatı doğru değerlendirmek, doğru bir şekilde bunun altından kalkabilmek” açıklamasında bulundu.

EKİP VE YÖNETMENİMİZ ŞAHANE

Zalim İstanbul dizi ekibini ve yönetmen Cevdet Mercan’ı “şahane” olarak ifade eden Bahar Şahin, kendisine çok destek olduklarına vurgu yaptı.

Ceren karakterinin çok yalnız olduğunu ve yaptığı kötülüklerin de yanlış olduğunu ifade eden Bahar Şahin, “Kötülük yaparak hiçbir şey elde edemez. Ama galiba artık vicdanı ile baş başa kalacağı günleri göreceğiz” şeklinde konuştu.

İşte 2. Sayfa programında yayınlanan video: