Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’un ‘Şeniz’i Mine Tugay yine yürekleri hoplattı!

Zalim İstanbul’un ‘Şeniz’i Mine Tugay yine yürekleri hoplattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Mine Tugay ekranların yıllara meydan okuyan isimlerinden biri, bugüne kadar bir çok rolde yer alan 43 yaşındaki güzel oyuncu, yer aldığı her yapımda yeteneği kadar güzelliğiyle de adından söz ettirmeyi başarıyor.

Yaklaşık 20 yıldır ekranlarda olan oyuncu bu yıllar içerisinde çok izlenen pek çok yapımda rol aldı. Aralarında; Aliye, Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi,  Öyle Bir Geçer Zaman ki,  Medcezir, Çilek Kokusu ve Paramparça’nın da bulunduğu dizilerde rol alan Mime Tugay, en son Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul’da ‘Şeniz’ karakterini başarıyla canlandırdı.

Rol aldığı yapımlarda karakteri yaratmaktaki başarısı ve kendine has yorumlamasıyla da dikkat çeken oyuncu bir süredir ekranlardan uzakta. Mine Tugay bu arada sadece Hükümsüz isimli dijital dizinin iki bölümüne konuk oyuncu olarak katıldı.

Bu süreçte hayranlarıyla sosyal medyadan hasret gideren oyuncu, instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla yine kendisine hayran bıraktı.

Mavi, derin göğüs dekolteli ve iddialı yırtmaçlı elbisesiyle poz veren Mine Tugay takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı. Hatta öyle ki bazı takipçileri oyuncuyu, ‘Mavi rengin en çok yakıştığı kadın’ ilan etti.