Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Mine Tugay hangisi diye sordu, sosyal medya yıkıldı!..

Güzel oyuncu Mine Tugay hangisi diye sordu, sosyal medya yıkıldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Mine Tugay ekranlara en son Fox TV’nin  Gülümse Kaderine adlı dizisi ile geldi. 2019-2020 yıllarında Kanal D dizisi Zalim İstanbul’da ‘Şeniz Karaçay’ karakterini canlandıran oyuncu dijitalde ise son olarak Exxen’de yayınlanan Hükümsüz dizisinde ‘Güler Kiler’ karakterine hayat verdi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen oyuncu, instagram hesabını da aktif olarak kullanmayı seviyor. Günlük hayatından paylaşımlarda bulunan Mine Tugay son paylaşımında art arda pek çok fotoğrafını yayınlayarak takipçilerine “Hangisi” sorusunu yöneltti.

Siyah, güzel vücut hatlarını ortaya çıkaran derin yırtmaçlı bir elbiseyle poz veren oyuncu güzelliğiyle adeta nefes kesti.

Güzel oyuncu Mine Tugay hangisi diye sordu, sosyal medya yıkıldı!.. 44

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Zalim İstanbul gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, Medcezir dizisi ile adını geniş kitlelere duyurmayı başardı.

Güzel oyuncu Mine Tugay hangisi diye sordu, sosyal medya yıkıldı!.. 45

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Tugay, pozlarıyla beğeni topladı. Oyuncunun paylaşımlarına hayranları tarafından kısa sürede binlerce yorum yapıldı.   Mine Tugay’ın paylaşımları, “Efsane kadın”, “Her halinle güzelsin” ve “Süper” gibi pek çok yorum aldı.