Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisiyle gündem olan Mine Tugay’a yapılan büyük haksızlık!

Yalı Çapkını dizisiyle gündem olan Mine Tugay’a yapılan büyük haksızlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını isimli Star TV dizisinin 16. bölümünde Defne karakteri ile yer alan Mine Tugay, uzun bir zaman sonra ekranlara dönüş yaptı. Oyuncu, konuk olarak katıldığı dizideki rolü nedeniyle hikayeye önemli bir katkı sunarken, görüntüsü ise sosyal medyada eleştirilere konu oldu.

Dizide göz altlarına uygulanan filtrenin izleyiciler tarafından fark edilmesi ile birlikte sosyal medyada ilginç bir eleştiri kampanyası başlatıldı. Mine Tugay ise bu duruma isyan ederek, instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Sağlık sorunları yaşadığını hatırlatan oyuncu, gelen tepkilerden olumsuz etkilendiğini de ortaya koydu.

Hayranlarının uzun bir süredir ekranda göremediği için merakla beklediği Mine Tugay, en güzel yaş alan ünlüler arasında da gösterilen bir isim. Oyuncunun roldeki performansının değil de görüntüsüyle ilgili bir detayın sosyal medyada konu edilmesi büyük bir haksızlık olarak değerlendiriliyor.

Mine Tugay da bu duruma isyan eden paylaşımında 12 yıldır yaşadığı sağlık sorununa dikkat çekti. Oyuncu, zamanında yapılan bir dolgunun sol gözünün altında donması üzerine ameliyat olduğunu ve bu bölgede şişme ile çökmeler yaşanabildiğinden bahsetti.

Yalı Çapkını dizisiyle gündem olan Mine Tugay'a yapılan büyük haksızlık! 7

Sosyal medyada konunun estetik bağımlılığı olarak değerlendirilmesine içerleyen Mine Tugay, “Hayır, değil öyle… Sağlık bu… Kimse de benim bu taşıdığım zor süreci yaşamaz umarım… Yani demem o ki rahat olun ben iyileşiyorum ve moralim yüksek” şeklinde mesaj verdi.

Mine Tugay’a sosyal medyada yapılan bu haksız eleştiriler de gündeme damgasını vurmuş oldu.

İşte ünlü oyuncunun instagram hesabı üzerinden yaptığı ve durumunu açıklayan mesajı:

“Herkes konuşmuş madem… Bir de ben konuşayım dedim… Sevgili dostlar ben sol gözümle ilgili 12 yıldır bir sağlık problemi yaşıyorum. Zamanında yapılan bir dolgunun sol gözümün altında donması üzerine birkaç ameliyat olmak zorunda kaldım ve ara ara o bölgede şişmeler ve çökmeler oluyor.

Bu son kerte de orada oluşan bir kist sebebiyle bir ameliyat oldum ve kortizon tedavisi görüyorum. Fakat estetik bağımlılığına kadar gelmiş konuşmalar… Hayır, değil öyle… Sağlık bu… Kimse de benim bu taşıdığım zor süreci yaşamaz umarım… Yani demem o ki rahat olun ben iyileşiyorum ve moralim yüksek… Güzel dileklerinizi aldım şimdiden… Çok sevgiler… Bu arada olayların geçmişinin gerçeğini bilmeden bu kadar yanlış konuşmaların yapılması da gerçekten üzücü… “