Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisine öyle biri geldi ki hikaye tepetaklak oldu! Meğer asıl yalı çapkını başkasıymış!

Yalı Çapkını dizisine öyle biri geldi ki hikaye tepetaklak oldu! Meğer asıl yalı çapkını başkasıymış!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, hikayesi ve oyunculuklarıyla çok beğenilmekte. Dizi, sezonun en yüksek reytinglerini alarak kendi rekorlarını kırıyor her hafta. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan partnerliği ayrıca beğeni toplarken, dizinin diğer usta ve deneyimli oyuncuları da performanslarıyla Yalı Çapkını’nı zirveye taşıyor.

OGM Pictures imzalı ve hikayesi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayesinden derlediği kitabından alıntılanan Yalı Çapkını dizisi, bu hafta 17. bölümüyle ekrana gelecek. 16. bölümde hikayeye hiç beklenmeyen bir şekilde dahil olan Defne karakteri, olayların akışını da değiştirdi!

Mine Tugay’ın başarılı oyunculuğu ile hayat verdiği Defne, Yalı Çapkını dizisine öyle bir şekilde girdi ki geçmişten gelen bir isim olarak bazı sırların açığa çıkmasını sağlarken, ortalığı da karıştırdı! Gözde Kansu’nun hayat verdiği Gülgün ile Emre Altuğ’un oynadığı Orhan’ın okuldan arkadaşları olan Defne, bir derginin yayın yönetmeni olarak dahil oldu diziye.

Yalı Çapkını dizisine öyle biri geldi ki hikaye tepetaklak oldu! Meğer asıl yalı çapkını başkasıymış! 5

Gülgün, bu eski arkadaşı ile konuşarak, medyada ayrılık haberleriyle gündeme gelen Korhanlar’ın oğulları Ferit ve gelinleri Seyran’ın imajını düzeltmek için bir röportaj ve fotoğraf çekimi ayarladı Defne ile. Heyecanla gittikleri çekimde Defne, Seyran’a çok yakın davranırken, Ferit’in hal ve tavırları nedeniyle ona daha farklı davrandı. Ferit, babasıyla eskiden bir ilişki yaşadığını ima eden Defne’den çok rahatsız oldu.

Yalı Çapkını dizisine öyle biri geldi ki hikaye tepetaklak oldu! Meğer asıl yalı çapkını başkasıymış! 6

Babası ve yengesini uygunsuz bir vaziyette gören Ferit, Defne’nin akşam düzenlenen geceye davetini kabul etti. Seyran, Abidin ve Suna ile davete giden Ferit, babası ve yengesinin ilişkisini öğrendiği için büyük travma yaşıyordu! Fazlasıyla içen Ferit, Seyran ile kavga edince onu ve Suna’yı Abidin’le eve gönderdi. Bu arada Defne, onunla yakından ilgilenirken, Ferit bu ilgiyi başka bir tarafa çekti.

Yalı Çapkını dizisine öyle biri geldi ki hikaye tepetaklak oldu! Meğer asıl yalı çapkını başkasıymış! 7

Defne, babası Orhan’ın gençliğinde ne kadar çapkın olduğunu anlattı Ferit’e! Hatta ona ‘yalı çapkını’ denildiğini de dile getirdi. Böylelikle asıl yalı çapkınının Ferit değil, Orhan olduğu da anlaşıldı! Babası gibi çapkın bir kişi olan Ferit, duyduklarından rahatsız olsa da Defne’nin iddialı duruşu ve tavrı karşısında ondan etkilendi. Ancak Defne onu reddetti!

Dizinin son sahnesinde yaşananlardan sonra ise herkes büyük bir merak içinde beklemeye başladı! Evine giden Defne, kapısı çaldı. Gelen Ferit’ti! İçkili ve ruh hali darmadağın bir şekilde Defne’nin evine geldi. Fakat salonda onu hiç tahmin etmediği bir sürpriz bekliyordu! Seyran, Defne’nin evinde salonda oturuyordu! Seyran’ı görünce şok olan Ferit’in ne yapacağı ve Defne’nin aslında ne yapmak istediğini bir sonraki bölümde izleyeceğiz.

Yalı Çapkını dizisine öyle biri geldi ki hikaye tepetaklak oldu! Meğer asıl yalı çapkını başkasıymış! 8

Mine Tugay, başarılı oyunculuğu ile Yalı Çapkını dizisine konuk oldu. Oyuncunun kaç bölüm dizide kalacağı net olmasa da hikayeye çok büyük heyecan kattığı da sosyal medyada izleyici yorumlarından da görülüyor! Tugay’ın oynadığı Defne’nin geçmişten getirdiği bilgilerle yalıyı hayli karıştıracağı anlaşılırken, Mine Tugay’ın daha çok dizide yer alması istekleri de yorumlarda yer almakta!

Güçlü oyunculuğu ile Yalı Çapkını dizisine bambaşka bir hava katan oyuncunun erken vedası, izleyenleri de üzecektir! Hikayede rolünün uzatılıp uzatılmayacağını önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz ama izleyicinin isteği rolünün uzaması yönünde!