Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin senaristleri çok akıllı bir karar aldı!

Yalı Çapkını dizisinin senaristleri çok akıllı bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2023 yılı itibariyle Yalı Çapkını dizisinde bazı değişimler olması bekleniyordu. İşte bu noktada senaristlerin hikayeyi daha farklı yönleriyle sevdirmek adına yeni karakterleri ortaya çıkarmaya başladığını göreceksiniz.

Mine Tugay’ın canlandırdığı Defne karakteri ile hikayeye 16. bölümde katılması önemli bir karar oldu. Tugay, tecrübesiyle yine farkını ortaya koydu ve hayranları da yeniden ekrana döndüğü için çok memnun kaldı. Defne karakteri dizide kısa süreli yer alacak olsa da hikayede senaristlerin açılım yapmasına fırsat sunmuş oldu.

Yalı Çapkını dizisinin senaristleri çok akıllı bir karar aldı! 8

Yine senaryo gücünü ve etkinliğini pekiştirmek adına Efe isimli karakter de dizinin hikayesinde yer alacak. Efe karakterini de Fırat Çelik gibi yine uzun süredir ekranda göremediğimiz tecrübeli bir oyuncunun oynayacak olması da dikkat çeken bir gelişme oldu.

Yalı Çapkını dizisinin senaristleri çok akıllı bir karar aldı! 9

Gelecek hafta Efe karakterinin hikayeye nasıl bir giriş yapacağını dizinin hayranları merakla bekleyecek. 5 bölüm kadar dizide yer alması planlanan Efe karakteri, Defne’ye göre dizide daha fazla etki edecek gibi gözüküyor.

Yalı Çapkını dizisinin senaristleri çok başarılı bir şekilde hikayeyi sürdürürken, bu tür yeni karakter eklemeleri yaparak da hem hikayede açılım sergiliyor hem yapılan yenilikler ile izleyicilerin merakı artırılıyor hem de ünlü isimlerin diziyle ilişkilendirilmesi haber olarak sosyal medyada ve internet ortamında dizinin daha çok konuşulmasını sağlıyor.