Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde öyle birisi var ki, hikayeyi çok etkileyecek, mikser gibi ortalığı karıştıracak!

Yalı Çapkını dizisinde öyle birisi var ki, hikayeyi çok etkileyecek, mikser gibi ortalığı karıştıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinden bu yana geri planda kalan Mine Tugay, yılın en başarılı dizisiyle dönüyor! 2020 yılının Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul dizisindeki Şeniz karakteri ile akıllardan çıkmayan güzel oyuncu Mine Tugay, geçtiğimiz sezon Gülümse Kaderine isimli 5 bölüm süren dizide de bulunmuştu Hükümsüz isimli dijital dizide de izlediğimiz oyuncu, kısa süreli olan bu rolleri nedeniyle son 2 yılda hayranlarının karşısına pek de çıkma fırsatı bulamadı.

Mine Tugay hayranlarını çok sevindirecek bir gelişme var. Ünlü oyuncu, Yalı Çapkını isimli Star TV dizisinin ekibine katılıyor. Bir süre dizide rol alması beklenen oyuncunun rolüne bakılır ise dizinin hikayesinde de bir hayli etkili bir giriş yapacak.

Yalı Çapkını dizisinde öyle birisi var ki, hikayeyi çok etkileyecek, mikser gibi ortalığı karıştıracak! 14

Mine Tugay, bu sezon 14’lü reytinglere kadar çıkarak en başarılı proje olarak anılan Yalı Çapkını dizisine Defne karakteri ile katılacak.

Yalı Çapkını dizisinde ortalığı karıştırma potansiyeli yüksek olan Defne karakteri Orhan ile ilişkisi birisi olacak.

Emre Altuğ’un başarıyla canlandırdığı Orhan Korhan’ın eski sevgilisi olarak hikayede izleyeceğimiz Mine Tugay, böylelikle 2023 yılına Yalı Çapkını dizisiyle başlama fırsatı elde etmiş oldu.

Ünlü oyuncunun hayranları da hikayede bulunduğu sürede hem etkili hem de iddialı bir çıkış yapması beklenen Mine Tugay’ı heyecanla bekliyor.

1978 yılında Konya’da dünyaya gelen ünlü oyuncu, 2003 yılındaki Gülbeyaz dizisinden bu yana 20 senedir sektörde yer alıyor. Canlandırdığı karakterlere kattığı ruh ile, karakter yaratma konusunda çok başarılı sınavlar veren Mine Tugay, özellikle Behzat Ç dizisindeki Suna karakteri ile milyonlarca izleyicinin aklından hiç çıkmıyor.