Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat, İçimizden Biri, Uzak Şehri Masalı… Pazar akşamları rekabet çok büyük olacak!

Teşkilat, İçimizden Biri, Uzak Şehri Masalı… Pazar akşamları rekabet çok büyük olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon yaklaşıyor, gelmek üzere derken başladı bile. Yeni sezonun yeni dizileri bu haftadan itibaren birer birer ekrana gelmeye başlayacak. Yeni dizilerin yayın günleri belli olurken haftaya başlangıç olan pazar akşamları rekabet çok sıkı olacak.

Şu günlerde hem yapım şirketleri, hem oyuncular hem de dizi izleyicilerini büyük bir heyecan sarmış durumda. Zira dizi dünyasında yaz durgunluğu sona erdi, yeni sezon heyecanı başladı. Haftanın her günü farklı ve yeni diziler bizleri bekliyor olacak. Haftaya başlangıç olan pazar akşamları da büyük bir rekabete tanık olacağız.

Teşkilat, İçimizden Biri, Uzak Şehri Masalı... Pazar akşamları rekabet çok büyük olacak! 9

Yeni dizilerin yayın tarihleri artık hepsinin neredeyse belli. Son durumda pazar akşamlarının dizileri şöyle oldu: İçimizden Biri, Teşkilat, Uzak Şehrin Masalı ve İkimizin Sırrı.

TRT 1 dizisi Teşkilat geçen sezon başlayan ve rakiplerinden çok farklı olması sebebiyle izleyicilerde bomba etkisi yaratan bir dizi oldu. İkinci sezonuna hazırlanırken Teşkilat dizisi bazı şanssızlıklar yaşadı. En önemli oyuncularından Mesut Akusta beyin kanaması geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Neyse ki usta oyuncu iyileşti ve yakında setlere dönecek. Ancak tam bu sırada sette koronavirüs krizi yaşandı. Tüm bu şanssızlıklar dizinin çekimlerinde ve dolayısıyla yayın tarihinde gecikmeye neden oldu.

Teşkilat, İçimizden Biri, Uzak Şehri Masalı... Pazar akşamları rekabet çok büyük olacak! 10

İkimizin Sırrı yaz aylarının sonlarına doğru başladı, önümüzdeki sezon da devam edecek. ATV’de yayınlanan ve başrollerini genç oyuncular Leyla Feray ve Aras Aydın’ın paylaştığı İkimizin Sırrı dizisinin reytingleri çok iyi gitmiyor. Dolayısıyla önümüzdeki birkaç hafta dizinin kader haftası olacak muhtemelen.

Uzak Şehrin Masalı, pazar akşamının iki yeni dizisinden biri. Fox TV’de yayınlanacak dizide kocasının zulmünden kaçan Umay’ın hikayesi anlatılacak. Özellikle başrol oyuncusu Aslıhan Güner’in hayranlarının dört gözle beklediği dizi acıklı hikayesiyle 12 Eylül Pazar akşamı ekrana gelmeye başlayacak.

Teşkilat, İçimizden Biri, Uzak Şehri Masalı... Pazar akşamları rekabet çok büyük olacak! 11

Müslüman bir genç kızla hristiyan bir erkeğin aşkını anlatan İçimizden Biri dizisi ise rakiplerinin aksine izleyicilerini eğlendirecek. Show TV’de yayınlanacak olan ve başrollerinde Özge Yağız ve Bora Akkaş’ın yer alacağı İçimizden Biri dizisinin de ilk bölümü 12 Eylül Pazar akşamı yayınlanacak.