Ana sayfa Dizi Fragmanları Zemheri dizisi bıçak sırtında ya devam ya tamam!

Zemheri dizisi bıçak sırtında ya devam ya tamam!

tarafından ker_def

Zemheri dizisinin ilk 6 bölümlük performansı reyting noktasında tatmin etmedi. Dizi bıçak sırtı bir durumda bulunuyor. Final iddiaları dillendirilse de henüz tam olarak ipler kopmadı. Zemheri, nitelikli bir iş olmasına rağmen elde ettiği reytinglerle Show TV’nin beklentisini karşılayamadı. Dizinin 7. bölümü 26 Şubat Çarşamba yani bu akşam yayınlanacak.

İzleyicilerin ilgisi bir kez daha reytinglerle test edilecek. Zemheri dizisi için bundan sonraki haftalar karar haftaları olabilir. Birçok dizi gibi Zemheri’nin de derdini tam anlatamadan ekranda silinme ihtimali var. 7.bölümün sonuçları büyük önem taşıyor. Neler olacağını göreceğiz…

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu, senaryosunu ise başarılı senarist Sema Ergenekon’un kaleme aldığı ‘Zemheri’de Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Lila Gürmen, Müfit Kayacan, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi oyuncular yer alıyor.

Zemheri bu akşam heyecan dolu 7. bölümüyle ekrana gelecek. Firuze henüz babasının kurtulmasına sevinmeye fırsat bile bulamadan kendisini Elvan’ın özgürlüğü için yeni bir mücadelenin başlangıcında bulur. Üstelik önündeki engel yine Ertan’dır. Ayaz ise hiçbir şeyden habersiz Firuze için endişelenmektedir ancak eli kolu bağlıdır.

Safiye yaptığı seçimin bedelini ödemeye başlamıştır. Bu durum Ayaz ve Berrak’ı geri dönüşsüz bir yola sokmak üzeredir. Ancak Berrak asla vazgeçmeye niyetli değildir. Ayaz’ı kaybetmemek için yeni bir planın peşindedir. Ayaz, Firuze’yle önlerindeki bütün engellerin kalktığını düşünmekte ve gelecekle ilgili masum hayaller kurmaktadır. Ancak Ertan yüzünden yolları yine beklemedikleri bir yöne doğru ilerlemektedir, üstelik bu sefer öncekinden de acımasız bir biçimde.