Ana sayfa Dizi Haberleri Zemheri dizisi hak etmediği kötü bir durumu yaşıyor!

Zemheri dizisi hak etmediği kötü bir durumu yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zemheri dizisinde olaylar iyice karışıyor, heyecan yükseliyor. Ancak reytingler aynı oranda iyi derecede gelmiyor. Bunda en önemli etkenlerden birisi de dizinin Çarşamba akşamları yayınlanması. Kuruluş Osman, Benim Adım Melek, Doğduğun Ev Kaderindir dizileri bugünü parsellemiş durumda. Hatta Afili Aşk bile artık ayakta durmakta zorlanıyor. Zemheri dizisinin de düşük reytinglerde kalması pek de hak ettiği nokta değil.

Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk ve Hazal Fliiz Küçükköse’nin canlandırdığı dizi, oyuncular açısından da kalitesi çok yüksek ve içinde yer almaktan büyük keyif aldıkları bir proje. Yönetmen koltuğunda oturan Hilal Saral da projeye büyük fark katıyor. Ancak tüm bunlar izleyiciye bir türlü geçmiyor. Zemheri kendini izleyicilere anlatamayınca da reytingler düşük kalmaya devam ediyor.

Zemheri dizisinin 5. yeni bölümü 12 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak. Bu bölümün iyi reyting alması çok önemli. Yoksa Show TV açısından ya gün değiştirme yada finali düşünme zamanı gelecek. Düşük reytinglerde yüksek bütçeli dizi sürdürmek kanallar için hiç de gerçekçi bir durum değil.

İşte Zemheri dizisinin büyük heyecan yaratan, izleyicileri içine çeken 5. bölüm fragmanı: