Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz yakıyor ortalığı ama hayranları kayıtsız!

Alperen Duymaz yakıyor ortalığı ama hayranları kayıtsız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Zemheri dizisi, önemli isimlerin yer aldığı ve güçlü de bir hikayesi olan yapım. Ayrıca çekim ekibinde Hilal Saral gibi bir yönetmen farkı da var. Tüm bu artılarına rağmen reytingleri düşük olduğu için final tehlikesi de dizinin üzerinde bir karabulut gibi dolaşıyor.

Çarpışma dizisinde geçen sezon Kerem karakteri ile harikalar yaratan Alperen Duymaz, şimdi de Ayaz olarak ekranda yeteneklerini sergiliyor. Oynamayan adeta Ayaz’a yaşayan bir performansa sahip olan oyuncunun milyonlarca hayranı var. Ancak bu hayranlar nedense Zemheri dizisini çok da sahiplenmedi.

Bunu sosyal medyada yapılan paylaşım yoğunluğundan anlayabilirsiniz. Örneğin Doğduğun Ev Kaderindir için Demet Özdemir hayranları ortalığı inletiyor. Hayranı oldukları isme bağlılıklarını hem ekran başına geçerek hem sosyal medyada destek olarak gösteriyor.

Alperen Duymaz da büyük bir hayran kitlesine sahip. Ancak benzer bir durumun hayranları tarafından sergilendiğini göremiyoruz. Aynı durumu Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse için de söyleyebiliriz.

Artık ekranda bir yapımın başarılı olması için yan faktörlerin de güçlü olması şart.Bu yan faktörlerden en önemlisi de sosyal medya. Instagram’da 1.8 milyon takipçisi bulunan Duymaz, dizinin 5. bölüm fragmanını paylaştı. Takipçileri oyunculuğuna yönelik iltifatlarda bulundu.

Zemheri..Bölüm 5