Ana sayfa Dizi Haberleri Zemheri dizisi hayranlarının büyük korkusu!

Zemheri dizisi hayranlarının büyük korkusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Zemheri dizisinde Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Hazal Filiz Küçükköse ve Caner Cindoruk başrolleri paylaşıyor.

Nitelikli ve güzel bir proje olmasına rağmen reytingleri ile bıçak sırtı bir konumda bulunan Zemheri dizisi, izleyicileri de derinden etkileyen bir hikayeye sahip.

Zemheri’nin 29 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan 3. bölümünde Ayaz ve Firuze’ye çok ağladığını söyleyen birçok izleyici mesajını sosyal medyada görebilirsiniz. Takipçilerin en büyük korkusu ise düşük reytingleri nedeniyle erken final yapması…

Zemheri’nin final yapmaması için de gün seçiminin yanlış olduğu konusunda birleşen hayranlar, Show TV’den dizinin gününü değiştirmesini bekliyor..

Bir Zemheri izleyicisi şöyle diyor: “İnşallah erken final yapmaz, gün seçimi çok yanlış bu yüzden reytinglerde birinci olması imkansız. Zaten birincilik beklemiyorum ama gerçekten çok gerilerde kalıyor bu dizinin final yapmaması lazım.”

Kuruluş Osman,Benim Adım Melek, Afili Aşk, Doğduğun Ev Kaderindir gibi yapımların arasında Zemheri dizisi de reytinglerde yükselmek istiyor. Dizi hayranları reytinglerin yükselmesini diliyor ve Show TV’den tanıtımları artırmasını da bekliyor.

Zemheri 4.bölüm fragmanı paylaşıldı. 5 Şubat Çarşamba akşamı hem duygusal hemaksiyon dolu sahneler izleyicileri mest edecek. İşte o görüntüler: