Ana sayfa Dizi Fragmanları Zemheri dizisi için final iddiaları doğru çıkmadı!

Zemheri dizisi için final iddiaları doğru çıkmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV ekranında başlayan ve Çarşamba günleri yayınlanan Zemheri dizisinin düşük kalan reytingleri büyük sorun teşkil ediyor. Dizinin hem oyuncu kadrosu hem hikayesi hemde çekimleri ile alakalı bir sorun olmamasına rağmen, kendini anlatamamış olması reytinglerin düşüklüğünün açıklanabilir tek sebebi gibi duruyor.

Benzer durumu Kuzgun, Kurşun, Ferhat ile Şirin, Azize dizileri de yaşamıştı. Hepsi de hatırı sayılır bir kitleye hitap etmesine rağmen reyting oranlarının yeterli bulunmaması nedeniyle ekrandan silindiler.

Zemheri dizisinin de 26 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak 7.bölümüyle birlikte final yapacağı iddiaları internet haber sitelerinde yer almıştı.Ancak bugün paylaşılan 7.bölüm fragmanında final yazmadığı gibi ‘yeni bölüm’ ibaresi dikkat çekti.

Zemheri dizisi bıçak sırtı bir konumda 7. bölümde reytingini yükseltmeyi umut ediyor. Dizinin final ihtimalinin hala çok uzak olmadığı değerlendirilse de Show TV, bir süre daha beklemeyi veya gün değiştirmeyi de düşünebilir.

İşte 26 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak olan 7.bölümden ilk fragman:

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu, senaryosunu ise başarılı senarist Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, İlkin Tüfekçi, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi genç ve usta isimleri buluşturan dizi, izleyiciyi adalet ve aşkın büyüklüğünü sorgulayacakları bir hikayeye davet ediyor.