Ana sayfa Dizi Fragmanları Zenginden alıp da fakirlere vermenin hikayesi Kopuk dizisi ile farklı bir boyut kazanacak!

Zenginden alıp da fakirlere vermenin hikayesi Kopuk dizisi ile farklı bir boyut kazanacak!

tarafından ker_def

Kaan Yıldırım, Seray Kaya ve Biran Damla Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı Kopuk isimli dizi ilk bölümü ile
27 Ocak Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.

Zengin ile fakir arasındaki uçurumun net bir şekilde ifade edileceği dizinin hikayesi, modern bir Robin Hood öyküsü olarak görülüyor. Ancak Kopuk dizisi ilerleyen bölümlerde izleyicileri çok şaşırtacak olaylara sahne olacak.

Peki nasıl bir dizi ve ilk bölümde neler olacak? İşte detaylar: Zenginden çalıp fakire vermek… Hala bir halk kahramanlığı hikayesi mi yoksa hepimizin- en fakirimizin bile kahramanı artık paranın ta kendisi mi?
Ferhan rüşvetçilerin, dolandırıcıların, hak edilmeden yapılan vurgunlarla zengin olan insanların parasını çalar ve bu parayla mahallesindeki yoksul gençlere el uzatır, onları okutup ailelerine yardım eder.

Hiç beklenmedik bir ölüm onun bütün yaşamını sarsacaktır. Bu olay onu sadece idealleriyle değil aşkıyla da sınayacak, bu sınavı vermenin yollarını arayacaktır.

Haksızlıklarla yalnızca Ferhan olarak savaşamayacağını anlayınca, Orhan kimliğine bürünür. Böylece Ferhan mahallesinde sevdiği ancak uzak durması gerektiği Müjde’nin babası ile mücadele ederken, avukat Orhan’ın da yolu mahalleyi ele geçirmeye çalışan ailenin varisi İpek ile kesişir.
Hiçbir iyiliğin cezasız kalmadığı bir dünyada oyunu tersine çevirmek hala mümkün…

Kopuk… çekirdek ailesinden daha fazlasına sahip çıkanların hikayesi…