Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi Latin Amerika’da da büyük bir ilgi patlaması yaşıyor!

Kardeşlerim dizisi Latin Amerika’da da büyük bir ilgi patlaması yaşıyor!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği yapımına ise NGM’nin imza attığı atv’nin 4 sezondur büyük başarıyla devam dizisi Kardeşlerim’in şöhreti kıtaları aştı.

Türk içeriklerinin Latin Amerika’da 10.yılını kutlamak üzere düzenlenen “Turkish Drama Gala” etkinliğinin davetlisi ABD’ye giden Yiğit Koçak ve Lizge Cömert’e ilgi büyük oldu.

Dünyanın farklı bölgelerine satışı gerçekleştirilen ve çok da geniş bir coğrafyaya yayılan Kardeşlerim dizisi, hikayesinin gücü ve oyuncularının yetenekleri ile bu başarının sahibi oldu.

Hala devam edebiliyor olmasının yanı sıra diziyi çok geniş bir izleyici kitlesinin takip etmeyi sürdürmesi de bu başarının tesadüf olmadığının en önemli kanıtlarından birisi oldu.

Miami’de Temple House’da gerçekleşen etkinlikte, Kardeşlerim’in oyuncuları kırmızı halı seramonisine damgasını vurdu. Kardeşlerim dizisi adına geceye katılan Yiğit Koçak ve Lizge Cömert, birlikte basına bol bol poz verirken yabancı gazetecilerin sorularını da yanıtladılar.

Basının yoğun ilgisi ile karşılaşan ikili ayrıca Kardeşlerim dizisinin Latin Amerika’daki başarısına katkıları sebebiyle gecede ödül aldı.

Dizide emeği geçen herkes adına ödülü alan Yiğit Koçak ve Lizge Cömert Kardeşlerim’in hikayesine gösterilen yoğun ilgi ve rating başarısı sebebiyle yapımın hayranlarına teşekkür etti.