Ana sayfa Dizi Haberleri Zeynep gerçekleri duymak üzere! Ağlama Anne’de dananın kuyruğu kopacak!

Zeynep gerçekleri duymak üzere! Ağlama Anne’de dananın kuyruğu kopacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Birce Akalay, Özlem Yılmaz ve Cansel Elçin’in baş rollerinde oynadıkları atv’nin Ağlama Anne dizisi, merak uyandıran bir sahne ile izleyiciyi heyecanlandırdı.

Yeni gelişmelerin yaşandığı bölümde, kızından ayrı kalmaya dayanamayan Damla’ya en büyük desteği Adnan verdi. Ancak Adnan’ın da sabrı kalmamıştı artık. Zeynep’e, annesinin Alev olduğu ve doğduğunda onu istemediği, öldürmeye çalıştığı gerçeğini söylemeleri gerektiğini anlattı.

Damla, bunu yapamayacağını, Zeynep’i daha fazla üzemeyeceğini söylerken, Adnan, Zeynep’in bunları bilmeye hakkı olduğunu ve gerçeği anlatıp onun kararını beklemeleri gerektiğini anlattı.

Zeynep gerçekleri duymak üzere! Ağlama Anne'de dananın kuyruğu kopacak! 7

Damla ve Alev ise ödül töreni için giyinip Ali Osman’ı beklerken kapının çalmasıyla başka bir şaşkınlık yaşadılar.

Adnan ve Damla, Zeynep ile konuşmak istedi. Alev engel olmaya çalışsa da içeri girdiler. O sırada gelen Ali Osman ne olduğunu anlamaya çalışırken, Damla, Zeynep’e anlatmaları gereken bir şey olduğunu söyledi.

Alev, büyük bir endişe ile Damla’ya bakarken, Zeynep de merak içinde kalakaldı.

Yeni bölümde Damla ve Adnan gerçekleri anlatabilecek mi hep birlikte göreceğiz ama Zeynep gerçeği öğrendiğinde büyük bir şoka uğrayacak. Şimdi onun kimin tarafını seçeceği de merak konusu.

10. bölümde neler oldu?

Zeynep, kimin tarafını seçecek?

Zeynep, geçmişin hesabını babasına sorar ancak Adnan cevaplamaktan kaçınır. Mert, Zeynep’in babasının eniştesi olduğunu anlayınca şoke olur. Alev’in öfkesinden nasibini alan Damla, babasının saldırıları sonucunda herkesi şaşırtacak bir karar verir ve evi terk eder. Adnan, Damla’yı bir başına bırakmaz. Bunu öğrenen Alev, ikilinin peşine düşer ve Adnan’la Damla’dan hesap sorar. Alev’i durduramayacağını anlayan Adnan ve Damla, her şeyi göze alır, Zeynep’ten saklanan sırrı açıklamak için Alev’in kapısına dayanırlar.