Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zeynep Tuğçe Bayat, Kuruluş Osman dizisinde karakterine çarpıldı!

Zeynep Tuğçe Bayat, Kuruluş Osman dizisinde karakterine çarpıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisine 2. sezonda katılan ve dikkat çeken bir giriş yapan Zeynep Tuğçe Bayat, peçenek kızı Targun hatun olarak kısa sürede nam saldı… Oyuncu, etkili sahnelerde yer alarak izleyicilerin gözüne girerken, duyduğu mutluluğu ise youtube’daki röportajında anlattı.

Projeye çok hızlı dahil olduğunu anlatan oyuncu, önce senaryoyu okuduğunu vurguladı ve “Karaktere çarpıldım. Hemen ertesi gün kendimi sette buldum” diye konuştu. Sete ilk geldiğinde çok şaşırdığını belirten oyuncu, “Bu kadarını beklemiyordum. Bana platoyu gezdirdiler. Gerçekten çok uzun sürdü. Burada tamamen bu dünya yaratılmış” diye konuştu.

Daha önce hiç oynamadığı türde bir karakter olduğu için Targun hatunun kendisini heyecanlandırdığını anlatan oyuncu, böyle bir karaktere sektörde çok sık rast gelinemeyeceğini söyledi.

Targun’un güçlü ve savaşçı. ne istediğini bilen birisi olduğunu anlatan oyuncu, karakterin yumuşak kalpli olması ve ailesine de düşkün olmasını kendisinin etkilediğini belirtti.

Karakteri anlatan Zeynep Tuğçe Bayat, “Targun’u canlandırırken, birazcık daha bana hiç uymayan yönlerine odaklandım. Birazcık daha güçlü duruşu, ben güçsüzüm demiyorum ama dışarıdan bu kadar sert görünen bir yapım olduğunu düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

Targun’un çok iyi savaşmasının ve ata binmesinin kendisini etkilediğini anlatan oyuncu, sette gönül konularak yürütülen bir iş olduğunu, zor sahneler çekildiğini ve ekibin de elinden geldiğinde oyunculara yardımcı olduğunu anlattı.

Sette kendisini güvende hissettiğini de anlatan oyuncu, senaryonun her hafta geldiğinde çok şaşırdığını ve Targun ile ilgili yeni bir şeyler öğrendiğini ifade etti.