Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’da yürek yakan Deniz Hamzaoğlu, yeni dizisinde tam zıt karakterde!

Kırmızı Oda’da yürek yakan Deniz Hamzaoğlu, yeni dizisinde tam zıt karakterde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanmak üzere yeni bir dizinin hazırlıkları yapılıyor. Kırmızı Kamyon isimli dizinin başrollerinde yer alan isimler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Görkem Sevindik ile anılan diziye daha sonra Ushan Çakır’ın da katıldığı ortaya çıkmıştı.

İtfaiyecilerin öykülerinin anlatılacağı ve bir hayli titizlikle hazırlıkları süren dizinin çekimlerine yakında başlanacak. Oyuncu kadrosu da tamamlanmaya çalışılıyor. Diziye yeni isimler de eklendi. Aslı Orcan’ın da Kırmızı Kamyon dizisinin kadrosunde yer aldığı ortaya çıktı. Karadayı dizisinde Serra olarak öne çıkan Orcan,Medcezir’de Deniz ve Bena Sevmeyi Anlat dizisinde ise Berna karakterleri ile akılda kalıcı olmuştu.

Kırmızı Oda'da yürek yakan Deniz Hamzaoğlu, yeni dizisinde tam zıt karakterde! 7

Senaristliğini Meriç Demiray’ın üstlendiği dizinin yönetmeni ise Osman Kaya. Çekimlerin yakında başlaması ve dizinin Mart ayı gibi yayında olması bekleniyor. Diziye en son katılan isim ise Deniz Hamzaoğlu oldu…

Kırmızı Oda isimli dizide Akif karakteri ile yürek yakan Hamzaoğlu, performansı ile hayranlarını mest etmişti. Akif karakteri yıllar önce matematik öğretmenliğinden kız öğrencilerin attığı iftira nedeniyle istifa etmiş ve hayatı bir anda kararmıştı.

Deniz Hamzoğlu, tv8 ekranındaki başarılı performansından sonra şimdi de Kırmızı Kamyon isimli dizide hayranlarına yeni yıl sürprizi yapacak..

Ancak oyuncu bu yapımda sevilen bir karaktere hayat verecek. Herkesin ağabey olarak gördüğü bir itfaiyeciye hayat verecek olan oyuncunun eşini ise Aslı Orcan canlandıracak.