Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Zeynep Turan Kova Burcu ‘kök salacak’ diyerek ne anlatmak istedi?

Zeynep Turan Kova Burcu ‘kök salacak’ diyerek ne anlatmak istedi?

tarafından sevda

Gezegenlerin hareketleri burcumuzu nasıl etkiliyor? Değişimlerin gezegeni Uranüs, Koç burcundaki yedi yıllık misafirliğini tamamladı ve Boğa Burcuna geçiş yaptı. Uranüs bu aydan itibaren yedi yıl boyunca Boğa burcunda kalacak. Peki bu gökyüzü hareketinin tüm burçlara yansımaları neler olacak. Astrolog Zeynep Turan tüm burçların yedi yıllık sürecini yorumladı, Kova burcu için şunları söyledi;

Sevgili Kovalar, yönetici gezegeniniz Uranüs bir o burca gitti bir bu burca geldi, bu nedenle geçtiğimiz yıl çok yoruldunuz, yanlış anlaşıldınız, problemli ilişkiler yaşadınız, olmaz insanlarla kader birliği yaptınız, yargılandınız ama bunların hepsi geçmişte kaldı. Artık sizin için  yeni bir dönem başladı, Mart ayından sonra sizler için döngü değişiyor.

Bu aydan itibaren yönetici gezegeniniz toprak burcuna taşınacak ve kök salacaksınız, medeni durumunuz, sevme şekliniz, duygularınız, farkındalığınız, hayata bakış açınız hepsi tek tek değişiyor. Merak etmeyin bu değişimlerin hepsi sizin için iyi olacak, nefes alacaksınız!