Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Saylak, Çarpışma dizisinde resmen rol çalıyor! Veli Cevher’i fena dönüştürdü!

Onur Saylak, Çarpışma dizisinde resmen rol çalıyor! Veli Cevher’i fena dönüştürdü!

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi Analiz

Bir süredir ekranlarda olmayan Kıvanç Tatlıtuğ ile Kiralık Aşk dizisinden sonra çok seçici davranan Elçin Sangu, sezon başında Çarpışma dizisinde bir araya gelecekleri öğrenilince, hayranları sosyal medyada adeta çığlık atmışlardı.

İki sevilen oyuncunun başrolünde oynadığı Çarpışma dizisi, her ne kadar beklenen reytinglerin altında kalsa da ekranda kalmak için çabalıyor.

Tatlıtuğ ve Sangu hayranlarının bitmemesi için sosyal medyadan yorum yağdırdıkları diziyle ilgili zaman zaman final söylentileri dolaşsa da Show TV, diziye şans tanımaya devam ediyor.

Çarpışma dizisinde Elçin Sangu’nun donuk ve mesafeli bir oyunculuğu olduğu şeklindeki kimi eleştiriler, Kıvanç Tatlıtuğ ile ekran partneri olarak tam bir sıcaklık sağlayamadığı görüşlerini ortaya koymakta.

Bu ikilinin yanında son günlerde Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un oynadıkları Kerem ve Cemre ikilisinin daha çok ön plana çıktığı da konuşuluyor.

Onur Saylak, Çarpışma dizisinde resmen rol çalıyor! Veli Cevher'i fena dönüştürdü! 8

Tüm bunların yanı sıra bir başka isim var ki adeta başrollere çalım atıp fena halde rol çalıyor!

Bu isim, başarılı oyunculuğuyla adından son dönemde daha çok söz ettiren Onur Saylak!

Saylak, Vatanım Sensin dizisindeki Tevfik karakteriyle birlikte dikkatleri çok fazla üstüne çekmeye başladı.

Her ne kadar kötü bir karakteri oynasa da başarılı performansıyla büyük takdir topladı.

Vatanım Sensin’de Tevfik’in ölümüyle birlikte diziden ayrılan Saylak, internet dizisi Şahsiyet’in yönetmenliğini yaptı.

Cansu Dere ve Haluk Bilginer’in başrollerinde oynadıkları dizinin bu kez kamera arkasındaydı. Oyunculuğunun yanı sıra yönetmenliğiyle de büyük övgü topladı. Zaten yönetmenlikteki başarısını da Daha filminin Türkiye ve yurtdışındaki başarılarından sonra konuşturmaya başlamıştı.

Saylak, şimdilerde Çarpışma dizisinde Veli karakteriyle de büyük bir başarıya imza atmaya devam ediyor.

Dizinin kötü adamı Veli Cevher olarak o kadar başarılı bir performans çiziyor ki izleyici ‘kötü adam’ da olsa, bir şekilde Veli’yi benimsedi ve hatta yaptığı tüm yanlışlara karşın onu sevmeye bile başladı.

Onur Saylak, Çarpışma dizisinde resmen rol çalıyor! Veli Cevher'i fena dönüştürdü! 9

Sosyal medyada “kötü karakteri bile sevdiren büyük oyuncu” yorumlarının yapıldığı Saylak, Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun isimlerinin bile önüne geçiyor çoğu kez.

Özellikle; Kıvanç Tatlıtuğ ve Onur Saylak’ın karşılıklı sahnelerine izleyicilerden övgü dolu yorumlar geliyor.

Onur Saylak’ın oynadığı Veli, her ne kadar yan karakter gibi görünse de artık başrollerden daha çok merak edilen, onun sahnesi geldiğinde daha büyük ilgiyle izlenen bir karakteri dönüştü.

Her bölümde giderek daha da dikkat çeken Veli karakterini oynayan Onur Saylak için “Çarpışma’nın gerçek yıldızı” şeklinde yorumlar yapılıyor sosyal medyada.

Veli karakteri o kadar dikkat çekiyor ki dizi tarihimizde ilginç bir olaya da vesile olacak.

Onur Saylak, bir bölüm Çukur dizisinde oynayacak. Yakın zamanda Show TV’nin yine çok konuşulan dizisi olan Çukur’a gidecek Saylak. Ancak bu konuk oyunculuk, Çukur’da başka bir karakter olarak değil, tam da Çarpışma’nın Veli’si olarak olacak.

Yani Çarpışma’daki Veli Cevher, Çukur dizisinde ortaya çıkacak!

Dizi tarihinde bir ilke imza atacak olan bu durumu izleyenler heyecanla bekliyor şimdi!