Ana sayfa Dizi Haberleri Zeynep yine lafı yapıştırdı! Doğduğun Ev Kaderindir’de kapak üstüne kapak!

Zeynep yine lafı yapıştırdı! Doğduğun Ev Kaderindir’de kapak üstüne kapak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisinin başrolünde yer aldığı, Engin Öztürk’ün de hikayeye katılması ile daha da güzelleşen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 21. yeni bölümü heyecanlı olacak. İlk 20 bölümlük performansı ile geniş bir izleyici kitlesi kazanan dizi, geçen hafta ise adeta reytinglerde sıçrama yapmıştı.

Bu sıçramanın ardından 21. bölüm büyük önem taşıyor. Yükseliş devam edecek mi? Eğer dizi yükselişini sürdürür ise bu uzun süre sonra hikayenin değişmeye başlamasının sonucu olacak… Zeynep’in güçlü duruşu, kendini erkek egemenliğine teslim etmeyişi büyük ilgi görüyor. Bunun yansımasını da reytinglerdeki sıçrama ile gözlemliyoruz…

Zeynep karakterinin yeniden Mehdi ile barışıp, yeniden eski hallerine dönmesini istemeyen izleyiciler, artık o defterin kapanmasını bekliyor. Mehdi, ne kadar değişmeye çalışsa ve başka birisi olabileceğini göstermeye çaba harcasa da Zeynep’in artık bu numaralara karnı tok…

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 21. yeni bölümünde Zeynep, Mehdi’nin tüm çabalarını adeta kapak olacak sözlerle kesiyor. Onun ruhunun içinde hala öfkenin gizli olduğunu söyleyen Zeynep, adeta kapak yapıyor.

“Sen bana değiştim diyorsun ya, hiçbir şey değişmemiş. Öfken hala içeride duruyor” diye konuşan Zeynep, Mehdi’ye prim vermiyor.

Barış ile Zeynep arasındaki ilişki de her geçen hafta daha da yakınlaşma olarak sürüyor. Mehdi bu durumdan rahatsız ama elinden gelen bir şey yok. Barış ise Zeynep’e ağırdan yaklaşıyor… Bakalım bunun altından ne çıkacak?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 25 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak olan 21. bölümünden 2. fragmanı videoda bulabilirsiniz.