Ana sayfa Sosyal Medya Zor günler geçiren Hande Erçel sosyal medyadaki sessizliğini bozdu!..

Zor günler geçiren Hande Erçel sosyal medyadaki sessizliğini bozdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranların en sevilen yüzlerinden olan hem güzelliği hem de yer aldığı projelerle sürekli gündemde yer alan oyuncu Hande Erçel, çektiğimiz günlerde 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi’nin hastalığıyla gündeme gelmişti.

Ailesi tarafından kanser hastalığına yakalandığı açıklanan ve tedavisine başlayan yeğeninin rahatsızlığından dolayı zor günler geçiren Hande Erçel, sosyal medyada en son paylaşımını da yeğeni ile yapmış yayınladığı fotoğrafa; “Mavi’nin güzel saçları ve en sevdiğim aile tatili enerjisi” notunu düşmüştü.

Zor günler geçiren Hande Erçel sosyal medyadaki sessizliğini bozdu!.. 8

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan güzel oyuncu Hande Erçel,  bu fotoğrafı 26 Ağustos tarihinde yayınlamıştı. O günden bu yana sosyal medyadaki sessizliğini koruyan oyuncu, instagram hesabının story bölümünde yeni bir paylaşımda bulundu.

Zor günler geçiren Hande Erçel sosyal medyadaki sessizliğini bozdu!.. 9

Oyuncu sosyal medyada, marka yüzü olduğu tekstil firmasını etiketlediği bir fotoğrafını yayınladı. Fotoğraf, Hande Erçel’i özleyen hayranlarına ilaç gibi geldi.

Öte yandan güzel oyuncu, IMDB Starmetre’deki Türk oyuncuların geçtiğimiz haftaki sıralamasında, popülaritesi en yüksek Türk oyuncular arasında ilk sırada yer aldı. Ünlü oyuncu, 4.307 tıklanma sayısı ile Tuba Büyüküstün ve Hazal Kaya’nın da aralarında bulunduğu gibi isimleri geride bıraktı.