Ana sayfa Dizi Haberleri Zuhal Topal, dizilerde rol almayı tamamen bıraktı mı?

Zuhal Topal, dizilerde rol almayı tamamen bıraktı mı?

tarafından ker_def
Zuhal Topal’ın içinde biriktirdiği büyük özlemi!

Fox TV ekranlarında Zuhal Topal’la Sofrada programıyla ekrana gelmeye hazırlanan Topal, Milliyet gazetesinin sorularını yanıtladı.

1 yıl boyunca ekrandan uzakta durduğu dönemde hiçbir yapımcının kendisini yeniden ekrana çekebilmeyi başaramadığını anlatan Topal, bu dönemde dinlendiğini ve ertelediği birçok şeyi de yapma fırsatı edindiğini söyledi.

Yeniden ekrana dönmek için gün sayan ve 3 haftadır da müthiş bir hazırlık süreci geçiren Topal, oyunculuk konusunda ise bir özlemini paylaştı.

23 Eylül 1976 İstanbul doğumlu olan oyuncu, 1993 yılından bu yana projelerde rol almakta. Kara Melek dizisinde 4 sezon Sema olarak izlediğmiiz Topal; Ruhsar, Sihirli Annem, Selena, Geniş Aile ve Avrupa Avrupa isimli dizilerle çok sevilmişti.

Kızı Lina’ya hamile olduğu dönemde son kez oyuncu olarak ekranda yer alan Topal, şimdilerde ise bu şansının olmadığını anlattı.

Oyunculuğu bırakıp bırakmadığı sorulan Topal, şöyle konuştu:

Zuhal Topal, dizilerde rol almayı tamamen bıraktı mı? 7

“Her gün canlı yayına çıktığınızda, başka hiçbir şey yapma şansınız olmuyor. En son beş yıl önce bir dizide oynarken, Lina’ya hamile kalmış, doğuma 10 gün kala projeden ayrılmıştım. O gün bugündür de hep canlı yayın programlarını sundum. Aslında bu süre zarfında güzel roller ve senaryolar da geldi ama çekim saatlerinin uzunluğu da gözümü korkuttu. Açıkçası oyunculuğu özledim. Belki ileride bir sit-com’da oynayabilirim.”