Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal, Züleyha’ya kaç puan verdi? Zuhal Topal’la Sofrada 103. Bölüm

Zuhal Topal, Züleyha’ya kaç puan verdi? Zuhal Topal’la Sofrada 103. Bölüm

tarafından ker_def

Züleyha, Zuhal Topal ve diğer kayınvalidelerden kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 103. Bölüm ekstra videoları yayında hemen izle!Televizyon Gazetesi DetayZuhal Topal’la Sofrada yarışmasında haftanın 3. gün yarışmacısı aşçı Aynur hanım ve gelini Züleyha hanım oldu. Boşnak kızı olan Züleyha hanım, 24 yaşında ve 1,5 yıllık evli. Hamur işlerinin ustası olarak bilinen gelin hanım bakalım kayınvalideleri memnun edebilecek mi?

Züleyha hanım mutfakta talihsizlikler yaşamasına karşın yemeklerini ve masasını yetiştirdi. Videodan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Gelin hanımın menüsü şu şekildeydi:

Pumpum Çorbası
İçli köfte
Dalyan köfte
Cevizli salata
Patates püresi
Fatih sarması tatlısı

Kayınvalideler eve geldi ve masaya oturuldu.

Havva hanımın ikram edilen Boşnak böreğinin yemekler öncesinde sunulmasına itiraz etti. Gönül hanım ise Aynur hanımın gelini Züleyha hanımın masasını beğenmediğini, Aynur hanımın aşçılığına uygun bir masa olmadığını söyledi.

Gönül hanım yine kayınvalidelerin adını unuttuğunu ve yaka kartı takmalarını rica etti. Ancak kayınvalideler bu duruma itiraz etti. Gönül hanım bir tek Zuhal Topal’ın ismini hatırladığını anlattı. Elif hanım da Gönül hanımın bir türlü adını öğrenememesine kızdı ve yaka kartını takmayacağını söyledi. Aynur hanım ise Gönül hanımı kırmayarak yaka kartını takmayı kabul etti.Diğer kayınvalideler de Gönül hanıma tepki gösterdi.

Havva hanım işi biraz abartarak Gönül hanımın yanından kalkmasını istedi. Zuhal Topal bu duruma itiraz etti. Havva hanım çok rahatsız olduğu için kulaklarına tıkaç takmak durumunda kaldı. Havva hanım, “Eve gidiyorum beynimde hep adın ne adın ne” diyor diyerek, Gönül hanımın sürekli ismini sormasından çok rahatsız olduğunu söyledi. Havva hanım tıkaç ile duymakta zorlandığını söyleyince Zuhal Topal, kulağındaki tıkacı çıkartabileceğini belirtti. Zuhal Topal, Havva hanıma “Siz nasıl duyuyorsunuz?” diyerek duruma gülmek durumunda kaldı.

Zuhal Topal, bu programda ipleri elinde tutamadığını da göstermiş oldu. En son çözüm ise Havva hanımın Meliha hanım ile yer değiştirmesiyle çözüldü. Havva hanım, yer değişikliği sonrasında kulağındaki tıkaçları çıkarttı.

Ancak Gönül hanım, yanına oturduğu Meliha hanıma da ismini sorunca izleyicilere de gülme krizi geldi. Zuhal Topal, o anlarda ne yapacağını şaşırdı.

Bu arada gelin hanımın pumpum çorbası tuzsuz ve tatsız bulundu.

İçli köftenin hamuru kalın bulundu. Bazı kayınvalideler beğendiklerini söylerken, bazıları ise eleştirilerde bulundu. Gelin hanım ise içli köftesinin emek isteyen bir yemek olduğunu belirtti.

Dalyan köfte kuru bulundu. Sanayi pilavı ise tuzsuz bulundu. Salçalı sosu da pek beğenilmedi. Kayınvalide Aynur hanımın yumurta hassasiyetine karşın, gelininin yumurtalı dalyan köfte yapması da masada eleştiri konusu oldu. Püreye de eleştiriler vardı. Gönül hanımın ana yemeği beğendiğini söylemesine Zuhal Topal pek bi sevindi.

Zuhal Topal, Züleyha'ya kaç puan verdi? Zuhal Topal'la Sofrada 103. Bölüm 7

Havva hanımın yemekte kayısı görmesi üzerine “Kaysıya alerjim var” diyerek kayısı görmek istemediğini söyledi. Masada herkes Havva hanımın ilk gün kendi masasında Aynur hanımın yumurtaya alerjisi olduğunu söylemesine yanıt verdiğini düşündü. Havva hanım ara videoda kayısıya alerjisi olmadığını ve Aynur hanıma nispet yaptığını açıkladı.

Tatlının ununda hata yaptığı belirten Züleyha hanım, unun beyaz olması gerektiğini ama hata yaptığı içinde kepekli un kullandığını belirtti. Tatlıya yapılan genel eleştiriler de un üzerinden yapıldı.

Züleyha hanım kimden kaç puan aldı?

Gönül hanım 3 puan verdi.
Elif hanım 2 puan verdi.
Meliha hanım 2 puan verdi.
Havva hanım 2 puan verdi.

Puanlamada kayınvalideler sofradaki olumlu yorumlarını yine puan tablosuna taşımadı ve gelin hanıma düşük puan vererek Zuhal Topal’ın tepkisini çektiler. 1-2-3 puanların çok düşük olduğunu söyleyen Topal, bunun doğru olmadığını belirtti. Havva hanımın gelini yemekleri ve masayı yetiştirememesine karşın 2 puan veren kayınvalideler, tüm yemekleri ve masayı yetiştiren eksiği olmayan Züleyha geline de düşük puanlar vererek adaletli davranmadı. Topal, “Görünen köy klavuz istemez, hiç adaletli değilsiniz” diyerek yanlış yapıldığını ifade etti.

Gelin Züleyha hanım ise gelen bu düşük puanlar üzerine bir hayli üzüldü ve gözyaşı döktü.

Kayınvalidelerin Aynur hanımın ilk programa aşçı kıyafeti ile gelmesi ve biraz da yukarıdan konuşması nedeniyle bu düşük puanları verdikleri izleyicilerin ortak görüşüydü. Zuhal Topal, “Gelinlerinize kesmeyin birbirinize olan duygularınızı” diyerek konuyu net şekilde ortaya koymuş oldu.

Zuhal Topal’ın puanı ise 7 oldu.