Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’dan duygu dolu Babalar Günü paylaşımı…

Zuhal Topal’dan duygu dolu Babalar Günü paylaşımı…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Hafta içi her gün Fox TV’de Zuhal Topal’la Sofrada programını sunan Zuhal Topal, kızı Lina ve eşi Korhan Saygıner’in bir fotoğrafını instagram sayfasından paylaştı.

Baba kızın sevgi dolu fotoğrafına, Babalar Günü vesilesiyle duygusal bir not düşen Zuhal Topal, hem kendi babasının hem eşinin hem de bütün babaların gününü şu sözlerle kutladı:

Yaşıyorken sarılın babanıza, çünkü; Baba demek çocukların yaşama tutunduğu,hayata sarıldığı direk demektir. Sevgiyi,güveni evlatlarına verebilen,rol model olabilen,her çocuğa kendi yavrusu gibi davranabilen başta canım eşimin olmak üzere,tüm babaların babalar günü kutlu olsun?❤️?#babalargunu #baba #canımbabam #engüzelpazar #babakizaskibaskadir

Zuhal Topal'dan duygu dolu Babalar Günü paylaşımı... 7

ZUHAL TOPAL KİMDİR?

Zuhal Topal Türk sinema tiyatro ve dizi oyuncusudur. 23 Eylül 1976 yılında İstanbul’da doğmuştur. Tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi ve film oyunculuğu yapmaktadır.

Üniversite sınavlarında Mimarlık Fakültesi iç mimari bölümünü ve aynı zamanda yetenek sınavıyla Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünü kazandı. Ekranla ilk tanışması ise 1994 yılında Kandemir Konduk’un “Palavra Aşklar” adlı dizisiyle Show Tv’de gerçekleşti.

Zuhal Topal bir çok reklam filmi ve çeşitli organizasyonlarda yer aldı, birçok tv dizisinde, reklam filminde, tiyatro sahnelerinde oyunculuk, dublaj sanatçılığı ve tv sunuculuğu yaptı.

Sihirli Annem dizisinde “Suzan” adlı karakter ile adını geniş kitlelere duyurmuştur. ATV’de yayınlanan Selena adlı dizide “Fitnat Korkmaz” adında kötü bir müdüreyi oynayan Zuhal Topal, Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir.

Esra Erol’un programını devralarak 24 Ağustos 2009 tarihinden itibaren 2011 yılına kadar Star TV’de yayınlanan “Zuhal Topal’la İzdivaç” adlı evlilik programı sunuculuğunu yaptı. 2011 – 2013 yılları arasında TRT’de yayınlanan “Avrupa Avrupa” adlı dizide (Nermin Beceren) rolünü canlandırdı.

2012 yılında TRT 1’de Hayata Dair adlı programı sundu. 2012 yılında Kanal D’de yayınlanan “Kazanmak İçin Bir Dakika” adlı yarışma programını sundu. 2014 yılında Kanal D’de hafta içi her gün saat 13.30’da ekrana gelen “Cümbür Cemaat” adlı yarışma programının sunuculuğunu yaptı.

Zuhal Topal, 27 Ağustos 2008 tarihinde şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlendi. Lina (d.1 Kasım 2013) adında bir kızı vardır.

Zuhal Topal, 17 Eylül 2015 tarihinden 17 Ağustos 2016 tarihinde kadar Fox TV’de evlilik programı sundu. Sunuculuğu oyunculuktan daha çok tervih etmeye başlayan Zuhal Topal, son olarak Fox TV’de yemek yarışması sunmaya başlamıştır.