Ana sayfa Sosyal Medya Zuhal Topal’ın son halini gören hayranları şaşırdı kaldı!

Zuhal Topal’ın son halini gören hayranları şaşırdı kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında hafta içi öğleden sonra Zuhal Topal’la Sofrada programını yapmakta olan ünlü sunucu ve oyuncu Zuhal Topal, karantinaya ek olarak gelen sokağa çıkma yasağının yaşandığı hafta sonu üst üste ailesiyle birlikte paylaşımlar yaptı.

Hafta sonu ailesi ile keyifli bir zaman geçirdiğini gösteren paylaşımlarda bulunan Zuhal Topal’ın stresli bir haftayı da geride bırakmıştı. Bu hafta yayınlanan bölümde Zuhal Topal’a yönelik birçok eleştiri vardı.

Zuhal Topal'ın son halini gören hayranları şaşırdı kaldı! 8

Cuma günü Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında fazla puan vererek haksızlık yaptığına yönelik eleştirilerin yapıldığı ünlü sunucu, sosyal medyada çok konuşulmuştu.Topal ise ev haliyle bir hayli neşeli, mutlu ve huzurluydu.

ZUHAL TOPAL’IN ŞAŞIRTAN HALİ

Ünlü sunucunun kızı Lina ile evde dans ettiği videosu ise bir gerçeği tekrar gözler önüne serdi. Programda, kamera karşısında bir hayli kilolu görünen Topal, ev haliyle takipçilerinin karşısına çıkınca herkes şaşırdı.

Takipçileri, “Ne kadar zayıfmışsınız. Programda daha kilolu görünüyorsunuz. Maşallah size” diyerek yorumlarda bulundu. Ekranın kişileri daha toplu gösterdiğini birçok kişi kabul ederken, anne-kızın eğlenceli dansı da herkesin yüzünü güldürdü.

İşte Zuhal Topal’ın evinde kızı Lina ile dans videosu:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

???????? #justdance #mutlupazarlar???? #evdekal #onlygoodvibes #sunday #anıyakala

Zuhal Topal Saygıner (@zuhaltopal)’in paylaştığı bir gönderi ()

Saygıner Ailesi ayrıca geçtiğimiz hafta da evlerinde spor yaparken çekilen fotoğrafları ile de bir hayli konuşulmuştu. Bazı takipçiler, “Maşallah size gerçekten imreniyoruz” diyerek Zuhal Topal’ı övmüştü. Sunucu’nun yoğun bir çaba ile formunu korumaya çalıştığı da biliniyor.

Zuhal Topal'ın son halini gören hayranları şaşırdı kaldı! 9

Ünlü sunucu, ayrıca instagram hikaye bölümünden de çeşitli yemek tarifleri vererek takipçilerini karantina günlerinde bilgilendiren içerikler de paylaşıyor.