Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la 6 Haziran Neler Oldu? Huriye ve Annesini Şoke Eden Evlilik Teklifi!

Zuhal Topal’la 6 Haziran Neler Oldu? Huriye ve Annesini Şoke Eden Evlilik Teklifi!

tarafından ker_def

Hafta içi her gün Star Tv’de ekrana gelen ve izlenme rekorları kıran Zuhal Topal’la 6 Haziran canlı yayını ile yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Serkan ve Hanife barışacak mı? Ali ve Nurlana aşkında son durum ne? Huriye ve Tarık ilişkisi nasıl gidiyor gibi sorular yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Bu sorular bugün, Zuhal Topal’la 6 Haziran canlı yayında yanıt buldu.

Formatına yenilikler ekleyen Zuhal Topal’la programı bugün maddi durumları nedeniyle düğün yapamayan bir çiftin daha hayallerini gerçeğe dönüştürdü. Kaçarak evlenen çift için bugün canlı yayında düğün yapıldı. Hem çiftin hayalleri gerçek oldu, hem de stüdyoda eğlence yapıldı. İşte, Zuhal Topal’la 6 Haziran canlı yayında yaşananlar…

TARIK’IN EVLENME TEKLİFİ HURİYE VE ANNESİNİ ŞOK ETTİ
Zuhal Topal’la programının yeni fenomeni Huriye ve annesi bir süredir talipleri Tarık ile görüşüyordu. Tarık, bugün canlı yayında Huriye’ye evlenme teklif etti. Huriye, heyecandan bayılacak duruma gelirken anne Şerife Hanım, kendisinden izin alınmadan böyle bir teklif yapıldığı için kızdı. Huriye, teklife biraz düşünüp cevap vereceğini söyledi.

ALİ VE NURLANA AŞKINDA ŞOK GELİŞME
Programın sevilen çiftlerinden Ali ve Nurlana arasında ise uçurum giderek büyüyor. Ali, Nurlana’nın Nurlana ise Ali’nin hislerine inanmadıklarını söylüyor. Nurlana, Ali’nin kendisine çok ilgisiz davrandığını normal bir arkadaşı gibi konuştuğunu söylüyor.

HANİFE YENİDEN GELDİ
Hafta sonunda İzmir’e giden Hanife, Serkan ile ilgili kararını söylemek için bu gün yeniden Zuhal Topal’la 6 Haziran canlı yayınına geldi. Yayında, Serkan ile yeniden konuşan Hanife, bir şans daha vermeye karar verdi.