Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada bugün 6 Mart Çarşamba 138. Bölümü İzle

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 6 Mart Çarşamba 138. Bölümü İzle

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen yarışması Zuhal Topal’la Sofrada programında bir kayınvalidenin yaptığı itiraf, herkesi hayretler içinde bıraktı. Elfide Hanım’ın gelini Seda Hanım’ın yarıştığı 138. bölümde ilk gün gelini yarışan Gülsüm Hanım, masada öyle tuhaf ve Zuhal Topal’ı şaşkına çeviren eleştiriler yaptı ki ekran başındakiler bile hayretler içinde kaldı. 6 Mart Çarşamba günü ekrana gelen 138. bölümden dikkat çeken detayları videodan izleyebilirsiniz.

Yemeğin sonlarına doğru Gülsüm Hanım’ın “Elfide Hanım benim gelinime az puan verdi, o yüzden eleştiriyorum” sözleri ise çok şaşırttı.

Herkesi şaşırtan bu itiraf sonrasında Zuhal Topal, “Bir de rahat rahat gülerek söylüyorsunuz! Herkesin sofrası ayrı ayrı değerlendirilecek. Çok büyük haksızlık” diyerek karşı çıktı.

Bu sözlere Seda gelin “Peki siz rahat uyuyabilecek misiniz?” diye sorduğunda Gülsüm Hanım, “uyurum” diyerek çok şaşırttı. Diğer kayınvalideler bile eleştirmelerine rağmen Seda gelini savunup Gülsüm Hanım’ın bu tavrını eleştirerek haksızlık olduğunu belirttiler.

Zuhal Topal, “Ben böyle bir şey kabul etmiyorum. Beğendiyseniz, beğendiğiniz şeylere göre puan verin. Yok benim gelinime kötü yorum yapıldı, yok benim gelinime az puan verilmedi… Her gelinin sofrası kendisini bağlar. Böyle bir şey yapamazsınız! Çok büyük haksızlık! Olur mu canım öyle şey!” diyerek tepki verdi.

Seda geline kaç puan verdiler?
Fadime Hanım 8

Hülya Hanım 5

Leyla Hanım 3

Gülsüm Hanım 3

Fadime Hanım’ın adaletli davranıp 8 puan vermesi takdir karşılarken Leyla ve Gülsüm Hanım’ın strateji yapıp 3 vermesi ise dikkat çekti. Topal, sofranın hakkının 3 olmadığını vurgulayarak bölüm sonunda Seda gelinin yemeklerinin çok lezzetli olduğunu, sunumun da çok güzel olduğunu belirterek 8 puan verdi.