Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada bugün yeni hafta 31 Aralık 91. bölümünde neler yaşandı?

Zuhal Topal’la Sofrada bugün yeni hafta 31 Aralık 91. bölümünde neler yaşandı?

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programı 2018’in son gününde yeni haftanın başlangıcını yaptı.

Televizyon Gazetesi Detay

31 Aralık Pazartesi günü ekrana gelen yeni haftanın ilk günü olan 91. bölümde gelin Sevim hanım ile kayınvalidesi Pakize hanım yarıştı.

Zuhal Topal’ın mutfakta yine eğlenceli anlar yaşadığı programda keyifli anlar vardı.

Sevim hanım dükkan açmak istiyor ve yarışmayı kazanarak 10 Bin TL’yi de bütçesine eklemek amacında. Köfteli ayran aşı çorbası, bardak kebabı, kuskus salatası, Çin böreği, sebzeli meyhane pilavı, saray tatlısı gelin hanımın menüsünde yer alıyor.

Sevim hanım mutfakta çok hamarat görüntü çizerken, ocağın ateşinin düşük olması ve küçük tüpün de bitmiş olması gelin hanım için büyük şanssızlık oldu.

Hilal hanımın kayınvalidesi Birgül hanım, Gül’ün kayınvalidesi Hülya hanım, İlayda hanımın kayınvalidesi Neslihan hanım, Sevil hanımın kayınvalidesi Ayten hanım bugün sofrada yemeklerin tadına bakacak isimler.

Ayten hanım mutfağı görmek istedi ama bu durum kayınvalideler arasında tartışma sebebi oldu.

Çorbaya tuzu eksik olması ve ekşi olması ayrıca yoğurtun kesilmesi nedeniyle eleştiri geldi.

Kuskus salatası ile pilavın aynı menüde olması nişastalı besinler olması sebebiyle eleştiri aldı.

Kayınvalidelerin kılı kırk yaracak şekilde ufacık konuları bile eleştirmesi izleyicileri yine rahatsız etmeye devam etti. Yeni hafta ve yeni kayınvalideler olmasına karşın aynı alışkanlığın sürekli olması dikkat çekiyor.

Gelin Gül hanımın kayınvalidesi Hülya hanım sıkma portakal suyu isteyince herkesi bunu bir hayli garipsedi. Menüde olmamasına rağmen böyle bir isteğin gelmesi diğer kayınvalidelerin eleştirisine sebep oldu.

Hülya hanım yanında getirdiği portakalları masaya koydu. Bu durum Zuhal Topal’ı da bir hayli sinirlendirdi. Topal, “Off tövbe bunu da gördük” diyerek duruma tepkisini gösterdi.

Rahatsızlığı nedeniyle bunu istediğini belirten Hülya hanıma Zuhal Topal’dan eleştiri geldi… “Onların vitaminleri var, onları için” diyen Topal’a kayınvalidenin yanıtı ise hazır şeyleri içemediği şeklinde oldu.

Hülya hanımın bu istediği masada bir hayli tartışma yarattı. Ekstra videolarda ise Hülya hanım gerçeği açıkladı. “Benim C vitamini sorunum yoktu. Ben gelinin misafirperverliğini denedim. Hazırlıklı geldim, yapıyor mu yapmıyor mu diye… Ama yapmadı. Beni kırmayacaktı. Masada menünün dışında olan bir şeydi ama olmadı” diyen Hülya hanım, gereksiz bir polemiğe sebep oldu.

Zuhal Topal, Çin böreğini çok beğenirken diğer kayınvalidelerin eleştirileri vardı. Kayınvalideler Türk börekleri varken neden Çin böreği olduğunu sorguladı.

Zuhal Topal, 2019 yılı için kayınvalidelerin önünde şu dilekte bulundu: “Daha sabırlı kayınvalideler görmek istediğimi belirtiyorum. İnşallah biraz daha müsamaha edecek, tolere edecek kayınvalideler olsun istiyorum.”

Topal’ın bu sözlerinin ardından kayınvalidelerin hem eti hem pilavı beğendiğini söylemesi izleyicileri de gülümsetti.

Zuhal hanım da ana yemeği çok beğendiğini ifade etti.

Salata hem yağlı hem de tuzsuz olması nedeniyle eleştirildi.

Saray tatlısı hakkında tartışmalar yaşanınca Sevim hanım, tatlının hikayesini anlattı ve Hürrem Sultan’a kadar geçmişi olduğunu belirtti. Zuhal Topal tatlıyı çok beğenirken, bazı kayınvalidelerin eleştirileri vardı.

Gelin Sevim hanım ise masadaki yorumlardan memnun kalırken, puanların yüksek geleceği beklentisi içindeydi.

Puanlama yapıldı işte puanlar:

Hülya hanım 4 puan verdi.

Ayten hanım 3 puan verdi.

Neslihan hanım 3 puan verdi. (4 puan verdiğini söyledi ama puan tahtasında 3 puan yazıyordu. Zuhal Topal, aklındakini mi yoksa tahtadakini mi vereceğini sordu. Neslihan hanım 3 puan deyince büyük tartışma oldu. Sevim hanım, Neslihan hanımın bu tavrını eleştirdi. Zuhal hanım 4 puan yazabileceğini belirtse bile Neslihan hanım 3 puanı düzeltmedi.)

Birgül hanım 3 puan verdi.

Zuhal Topal, 3 puan veren kayınvalidelere kızdığını tavırlarıyla gösterdi.

Sevim hanım kayınvalidesine “Neyi beğeniyorsan ver puanını, hesap yapma” diyerek kayınvalidelerin önünde gözyaşlarına boğuldu…

Zuhal Topal’ın sevim hanıma puanı 8 oldu.