Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında beyin yakan gaf!

Zuhal Topal’la Sofrada programında beyin yakan gaf!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında kayınvalide, ilginç bir gafa imza attı!

Programa kafasındaki taçla çıkan ve ‘Ben kraliçeyim’ diyen Şükriye Hanım, ilginç bir gafla herkesi güldürdü!

Diğer kayınvalideler tarafından alaya alınan Şükriye Hanım, ilginç bir yorumda bulundu.

Final gününde Şengül Hanım’ın evinde masada kraliçelik ile ilgili tartışmalar sırasında kayınvalide Şükriye Hanım, “IQ’um düşüyor” şeklindeki söylemiyle şaşkınlık yarattı.

Zuhal Topal’ın bakakaldığı “IQ’un mu düşüyor? Nasıl yani?” diyerek güldüğü kayınvalide “Eror veriyor beynim” sözleriyle de programı izleyenleri kahkahaya boğdu.

Haftanın ilk gününden itibaren sürekli kraliçe edasıyla masaya oturan Şükriye Hanım, kendi gelininin evinde beklentiyi yükseltince kayınvalidelerden eleştiri üstüne eleştiri aldı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında beyin yakan gaf! 7

Son gün “Gelininin o yemeklerinden sonra tacını çıkarıp önüne koyman gerekiyordu” şeklindeki yorumlar üzerine Zuhal Topal’ın da durumu ti’ye alması ve “Kraliçeler bile şaşar. Londra’ya dönüş bileti aldınız mı?” şeklindeki sorusu da çok güldürdü.

Şükriye Hanım, diğer kayınvalidelerin alaylı tavırlarına istifini hiç bozmadan yanıt verirken “Ben bu tacımı da takarım, Tokat’ta şalvarımı da giyer hamurumu da açarım” diyerek yanıt verdi.

Zuhal Topal’ın bu eğlenceli sohbete “Bugün bir Kraliçe olabilir ama geçmişini unutmamış” şeklindeki sözleri de hayli manidardı. .

“Soyun kraliçeden mi geliyor, saraydan mı?” şeklindeki alaycı sorular ve tiye alan sözler üzerine Zuhal Topal, “Ciddiye aldılar ve bu işi nerelere götürdüler?” diyerek kahkahasını atmayı da ihmal etmedi.