Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada tam skandal! Reyting için her şey mübah!

Zuhal Topal’la Sofrada tam skandal! Reyting için her şey mübah!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz… – Zuhal Topal’la Sofrada yemek formatından çıktı, kim kime ne yapacak formatına döndü. Zuhal Topal’ın sunuculuğunu üstlendiği Zuhal Topal’la Sofrada programında bir hafta daha geride kalıyor. 6 Aralık Cuma günü haftanın finali yapılacak. Programın 290. bölümüne yine gelin ve kayınvalide mücadeleleri damgasını vuracak.

Son haftalarda yemek programı formatından çıkıp kayınvalide gelin tartışma programı formatına oturan Zuhal Topal’la Sofrada, artık ana gündem olarak yemek yarışması hüviyetinden saptı…

Artık programın ana gündemi kim kime nasıl laf atacak, kim kimi nasıl yerin dibine batıracak formatına doğru gidişatı var. Çünkü bu durum daha iyi reyting aldırıyor. Yani bir yemek yarışma programından daha çok kadınlar arası savaşı sunması reytingin artışını sağlıyor.

Zuhal Topal’ın puanlamada yaptığı değişiklik de program için iyi mi yoksa kötü mü oldu belli değil. Kullanılan bir puanın başka bir gün kullanılamayacağı prensibi sürprizleri mi gündeme getirdi yoksa bazı kayınvalidelerin gıcık oldukları gelin veya kayınvalidesine karşı silah olarak mı kullanılıyor, artık bunun kararını izleyiciler verebilir.

Sonuç olarak Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında bir final günü daha geldi. Ana kimin kazandığından daha çok, kimin kime ne kadar laf attığını merak eden bir izleyici kitlesi de oluştu.

İşte 6 Aralık Cuma günü yayınlanacak olan haftanın finalinden ilk görüntüler: