Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sorfada yarışmasında Zuhal Topal’ı bile hayrete düşüren kavgalar!

Zuhal Topal’la Sorfada yarışmasında Zuhal Topal’ı bile hayrete düşüren kavgalar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2 sezon önce Zuhal Topal’la Sofrada yemek yarışması Fox TV’de başladığında herkes şaşırmıştı. İzdivaç programlarının RTÜK tarafından durdurulmasından sonra diğer izdivaç programları sunucuları ekrana dönmüş, bir tek Zuhal Topal televizyon için bir süre beklemiş ve bambaşka bir deneyim kararı almıştı.

Zuhal Topal’la Sofrada başladığında o kadar da başarılı olmadı. Ne zaman ki kayınvalide kavgaları öne çıktı, gelinler agresifleşti ve ne hikmet ise her hafta orijinal bir kayınvalide çıkıp da programı sürükledi, işte o zamanlar reytingler iyice arttı. İlk iki sezonu bu taktiklerle geçen ve dış ses mikseri de merak unsuru olarak kullanan Zuhal Topal önemli bir başarı elde etti.

Program şu sıralarda tatil arası vermiş durumda. Eylül ayında yeniden ekrana dönmesi bekleniyor. Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında unutulmaz kavgalar ise hala hafızalarda.

Reyting demek olan bu kavgaları bir araya getiren Zuhal Topal’la Sofrada ekibi, yaz günlerinde programın yeniden hatırlanmasını sağladı. Zuhal Topal’la Sofrada programının youtube kanalında yayınlanan bu kavgalar, 3. sezonun da gelişini müjdeler nitelikte…

Ekip çalışmaya başladı ve Zuhal Topal’la Sofrada yakında yeniden izleyicilerle 3. sezonda buluşacak.