Ana sayfa Dizi Fragmanları Can Yaman’ın tango derslerinin sebebi belli oldu! Bay Yanlış yine şaşırttı!

Can Yaman’ın tango derslerinin sebebi belli oldu! Bay Yanlış yine şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, Bay Yanlış dizisinde Özge Gürel ile birlikte başarılı performansını sürdürüyor. Dizinin 6. yeni bölümü 7 Ağustos Cuma akşamı yayınlandı.

Bu bölümde Özgür ve Ezgi karakterlerinin öpüşmesi dikkatleri çekti. İzleyiciler iki karakterin yakınlaşmasından memnun ama hızlı bir aşk da istemiyor, yavaş yavaş gelişen bir aşk reytinglerde de daha olumlu sonuçlar getirecektir.

Bay Yanlış dizisinin 7. yeni bölümü ise 14 Ağustos Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizide Özgür ve Ezgi karakterlerinin çekingence ama yakınlaşma çabaları izleyicileri yine mutlu edecek gibi görünüyor. Bir de tango meselesi var…

Hatırlanacağı üzere karantina döneminde Can Yaman, annesi ile evde tango denemeleri yapıyordu. Ünlü oyuncunun bu denemelerinin nedeni de belli oldu.

Can Yaman'ın tango derslerinin sebebi belli oldu! Bay Yanlış yine şaşırttı! 7

Bay Yanlış dizisinin 7. bölüm fragmanında Özgür, Ezgi’ye tango dersleri veriyor… Özgür’ün tangoyu tanıttığı şu sözler de anlamlı: “Uyumun en güzel resmini çizen bu dans, umutsuz bir aşkı, tutkuyla karışık kızgınlığı yansıtır.”

İşte tango derslerinin sonucu ve 7. bölüm fragmanı: