Ana sayfa Dizi Haberleri Zümre Meğreli ile Serkan Kuru, üçüncü sezonda Gönül Dağı’nın yeni çekim noktası olacak!

Zümre Meğreli ile Serkan Kuru, üçüncü sezonda Gönül Dağı’nın yeni çekim noktası olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serkan Kuru, Gönül Dağı dizisine ikinci sezon başında katıldı. Zümre Meğreli ise ilk dizisi olan projeye en başından bu yana devam eden isimlerden birisi oldu. Zümre Meğreli, yeteneklerini sergileyerek kendisini gösterdiği ve dizinin çok başarılı olmasıyla da büyük bir kariyer fırsatı elde etmiş oldu.

Gönül Dağı dizisinin ilk sezonunda Utku Ateş ile Zümre Meğreli partner oldu. Serdar karakteri dizide büyük bir dönüşüm yaşamış ve izleyenleri derinden etkilemişti. Serdar ile Elif arasında başlayan aşkın yarım kalması izleyicilerin yüreğini sızlattı. Elif, çok sevdiği Serdar ile bir hayat kurma hayali kurarken, terk edildi. Sonrasında da Elif karakteri aniden ortaya çıkan babasından büyük darbe yedi.

Zümre Meğreli, Gönül Dağı dizisinde hüznün adresi olmuştu. Ancak ikinci sezon başında Doktor Kemal olarak hikayeye dahil olan Serkan Kuru, Utku Ateş’in bıraktığı yerden yeni bir hikaye ortaya koydu.

Elif ile Kenan arasında başlayan yakınlaşma aşka doğru ilerledi. Elif’in yaşadığı onca gönül kırıklıklarından sonra Kemal ile yeniden hayata tutunmasını ikinci sezonda izledik. İki genç oyuncu da çok başarılı bir partnerlik süreci geçirdi.

Zümre Meğreli ile Serkan Kuru, üçüncü sezonda Gönül Dağı'nın yeni çekim noktası olacak! 43

Üçüncü sezon için Gönül Dağı dizi ekibi Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde buluştu ve çekimlere de başlandı. Üçüncü sezonda dizinin hikayesine Dilek’in ölümü nedeniyle bir hüzün kaplanacak. Taner, oğlu ile yeniden hayata tutunmak için çaba harcarken, dizinin yeni çekim noktasının ise Elif ile Kenan aşkı olması bekleniyor.

Zümre Meğreli ve Serkan Kuru ikilisi setten verdikleri poz ile ne kadar iyi kaynaştıklarını sergilerken, birbirlerine de çok yakıştırılıyor.

Elif ve Kenan’ın güçlü uyumu ve iki oyuncunun yüksek enerjisi de Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezonuna çok olumlu yansıyacaktır ve ikili yeni sezonun çekim noktası olacak gibi gözüküyor.

Zümre Meğreli ile Serkan Kuru, üçüncü sezonda Gönül Dağı'nın yeni çekim noktası olacak! 44