Ana sayfa Dizi Haberleri Gelecek Uzun Sürer dizisinden ilk net bilgileri Aytaç Şaşmaz paylaştı!

Gelecek Uzun Sürer dizisinden ilk net bilgileri Aytaç Şaşmaz paylaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz, geçen sezon Baht Oyunu dizisiyle elde ettiği büyük popülerliğin yanı sıra, partneri Cemre Baysel ile büyük bir aşkı da bularak magazin dünyasının en çok konuştuğu isimlerden birisi oldu.

Daha öncesinde Söz isimli dizideki Feyzullah karakteri ile çok sevilen oyuncu, ayrıca Hekimoğlu dizisindeki etkili performansıyla da hayranlarının büyük beğenisini kazanmıştı. 1 sezonluk aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş kararı alan Aytaç Şaşmaz, Gelecek Uzun Sürer isimli projede yer alacağını açıkladı.

Beverly Hills 90201 isimli Amerikan dizisinin yerli uyarlaması olarak öne çıkan Gelecek Uzun Sürer için çok ünlü isimlerle anlaşmalar yapıldı. Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Metin Coşkun ve Asli Orcan dizinin kadrosunda yer alan isimler oldu.

Gelecek Uzun Sürer için yoğun bir hazırlık dönemi yaşanıyor ve Aytaç Şaşmaz da yeni projesinin heyecanı içinde. Spor yaparak formunu korumaya devam eden oyuncu, “Yeni iş için hazırlıktayım. Güzel bir sürece giriyorum, güzel olacak” dedi. Karakteri konusunda detay vermek istemeyen oyuncu, sürpriz olmasını istedi.

Gelecek Uzun Sürer dizisinden ilk net bilgileri Aytaç Şaşmaz paylaştı! 8

Aytaç Şaşmaz, “Bir uyarlamanın içindeyiz, çok güzel olacak. Daha hazırlık aşamasındayız. Çıktıktan sonra çok daha net konuşabiliriz” dedi.

Dizinin isminin Gelecek Uzun Sürer olduğunu da belirten oyuncu, ekip arkadaşlarının da projeyi kabul etmesinde çok etkili olduğunu anlattı.

Aytaç Şaşmaz, dizinin kadrosuyla ilgili şöyle konuştu: “Kadro şahane. Benim en çok içime sinen yanlarından birisi de o” diyerek oyuncu arkadaşlarının isimlerini saydı.

Tatil döneminde de iyi dinlendiğini ve kendisine vakit ayırabildiğini anlatan oyuncu, enerjisini topladı ve yeni rolü ile de ekrana dönmek için adeta gün sayıyor.

Dizinin çekimlerinin İstanbul’da olacağını belirten oyuncu, daha henüz her şeyin net olmadığını ve bu nedenle de fazla bir şey söyleyemeyeceğini vurguladı.

Gelecek Uzun Sürer dizisinden ilk net bilgileri Aytaç Şaşmaz paylaştı! 9

Tarihe mal olan ünlü isimleri canlandırmayı çok istediğini de belirten Aytaç Şaşmaz, dünyaca ünlü aktör Charlie Chaplin’i canlandırmayı çok istediğini de belirtti.

Senden Daha Güzel isimli dizide başrolde yer alan sevgilisi Cemre Baysel’in de çok yorulduğunu ve çok zor bir işin içinde olduğunu anlatan Aytaç Şaşmaz, proje olduğu zaman birbirlerine vakit ayırmakta zorlandıklarını ama bunun da normal olduğunu sözlerine ekledi.